Acasă Cultura Vest Fest, cu DJ Gaga, la Parcul Crăciunului Timișoara

Vest Fest, cu DJ Gaga, la Parcul Crăciunului Timișoara

408
DISTRIBUIȚI

Trupe precum B.U.G. Mafia, Alternosfera, Bucovina, Coma, Luna Amară sau Bad and Boujee erau anunțate să concerteze la cea de-a VI-a ediție a festivalului de muzică și cultură urbană VEST FEST Timișoara.

Totuși restricțiile impuse în luna octombrie a acestui an au obligat organizatorii să reprogrameze ediția pentru perioada 10 -11, 12 iunie 2022.

Cu toate acestea, fanii festivalului erau anunțați, încă de la reprogramare, despre încercarea realizării unui concert sub egida VEST FEST, până la finele anului 2021.

Promisiunea a fost păstrată, astfel că marți, 7 decembrie, începând cu ora 18:00, iubitorii de muzică urbană și nu numai sunt așteptați la Muzeul Satului Bănățean, la un concert ce-l are invitat pe unul dintre cei mai cunoscuți artiști Trap ai momentului – Killa Fonic, iar în warmup-ul evenimentului invitat va fi Dj Gaga.

Locul desfășurării concertului a fost ales datorită Parcului Crăciunului, eveniment ce are loc în perioada 4 – 23 decembrie și care a transformat Muzeul Satului Bănățean într-un loc de poveste oferind cadrul ideal pentru desfășurarea acestui eveniment.

Intrarea este liberă, iar accesul se face în baza certificatului de vaccinare.

Pentru ediția 2022 a VEST FEST, organizatorii deja au pregătit, pe lângă trupele deja anunțate pentru ediția 2021, un line-up bogat în trupe Hip-Hop și Trap.

Eveniment susținut de Consiliul Județean Timiș si realizat in parteneriat cu Parcul Crăciunului.

 

Comentarii

comentarii