Acasă Administraţie Veste parțial bună. Pasajul Popa Şapcă s-a deschis… pentru trenuri

Veste parțial bună. Pasajul Popa Şapcă s-a deschis… pentru trenuri

1596
DISTRIBUIȚI

”Calvarul” transbordării pasagerilor care doreau să călătorească din Timişoara în direcţia Bucureşti, a luat sfârşit. Pentru că trenurile pot circula din nou (de duminică) peste pasajul Popa Şapcă, cu o zi mai devreme decât era programat.

”O BUCURIE PENTRU CFR, ÎN COMPENSAŢIA NECAZULUI PROVOCAT ASEARĂ DE POLI: TRENURILE POT CIRCULA PESTE NOUL PASAJ POPA ŞAPCĂ DE ASTAZI, NU DE MÂINE, CUM ERA ANGAJAMENTUL!

P.S. Reamintim cu plăcere: aseară, Poli a bătut liderul Ligii I, CFR, cu 4-3, la un moment scorul fiind 4-0!”, spune primarul Nicolae Robu.

Timp de o săptămână, călătorii care aveau de mers pe ruta respectivă au fost preluaţi din Gara de Nord de curse RATT şi duşi în Gara de est, de unde erau îmbarcaţi în tren spre direcţiile dorite.

Pe de altă parte, lucrurile avansează şi la pasajul Jiul, unde se dă zor pentru ca arterele rutiere să fie deschise înainte de începerea anului şcolar.

”S-A TURNAT BETON ŞI PE O A DOUA BANDĂ CAROSABILĂ LA PASAJUL JIUL! REAMINTESC: BENZILE CAROSABILE SUNT AUTODEGIVRABILE LA ACEST PASAJ!

Da, lucrându-se dinspre seara până târziu în noapte, s-a finalizat şi o a doua bandă auto a pasajului Jiul -banda nr. 3-. Săptămâna viitoare (din 28 august, n.r.) se va finaliza banda 2 şi în săptămâna de după ea, benzile 4 şi 5. Facem tot posibilul ca la începerea şcolii -în 11.09.2017-, prin pasajul Jiul să se poată circula. Reamintesc, de asemenea, că se depun toate eforturile pentru ca întreaga lucrare să se finalizeze până la sfârşitul lunii septembrie, ceea ce înseamnă cu jumătate de an înainte de termenul contractual!”, spune primarul Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii