Acasă Actualitate Vestea minunată: Ioan Goia a fost schimbat de la conducerea RATT

Vestea minunată: Ioan Goia a fost schimbat de la conducerea RATT

1672
DISTRIBUIȚI

După ani de zile în care conducerea RATT şi-a bătut joc de călătorii cu mijloacele de transport în comun din Timişoara, după ani de zile în care timişorenii fie au îngheţat ori s-au topit în staţiile neîntreţinute şi mizere, aşteptând ceasuri să vină tramvaiul sau autobuzul şi nu au venit, s-a întâmplat: Ioan Goia a fost schimbat de la conducerea RATT cu liberalul Sorin Supuran, consilier foarte apropiat al primarului Nicolae Robu şi fost şef al Autorităţii Rutiere Române , filiala Timiş.

“Începând de astăzi, RATT-STPT are un nou director general, pe Sorin Supuran, un specialist în domeniul transporturilor, şi director adjunct domnul Nicolae Bitea, care a mai ocupat această funcţie”, a anunţat joi consilierul edilului, Cătălin Iapă.

Lui Ioan Goia i-a expirat mandatul de director, iar în cadrul şedinţei de Consiliu de Administraţie, din care face parte şi Cătălin Iapă, s-a decis să se aleagă varianta de continuare cu un alt management al societăţii.

Cătălin Iapă spune că a rămas neplăcut impresionat de lipsa de viziune şi de atitudinea managerială a lui Ioan Goia, care au afectat transportul în comun.

“Transportul în comun din Timişoara se va revigora, cu siguranţă, dar asta în timp, nu peste noapte, problemele fiind mari astăzi şi nemulţumirea cetăţenilor, la fel. Dar se vor schimba!”, spune Cătălin Iapă.

Comentarii

comentarii