Acasă Eveniment Vești bune în cazul băiețelului de 3 ani, fratele fetiței de 9...

Vești bune în cazul băiețelului de 3 ani, fratele fetiței de 9 ani ucisă de șoferul care făcea live la volan

DISTRIBUIȚI

O fetiță de 9 ani a fost ucisă, sâmbătă, într-un accident produs de un șofer inconștient care făcea live pe Facebook în timp ce conducea. Bărbatul și-a pierdut și el viața, după ce a fost proiectat prin parbriz.

Frățiorul de 3 ani al fetei decedate a ajuns la spital cu coloana fracturată, splina ruptă și traumtisme craniene. Medicii l-au operat și l-au pus în comă indusă, pentru că nu ar fi suportat durerile. Deși erau rezervați sâmbătă, medicii au venit duminică dimineață cu vești bune.

„Copilul se află în stare stabilă cu parametrii respiratorii suficient de buni pentru a-l scoate de pe ventilaţie, în următoarele 24 de ore. În acest moment se află în afara pericolului iminent al presiunii craniene, de care ne-am temut. A suferit o intervenţie chirugicală abdominală complexă, au fost scoase bucăţi de splină rupte. Dar acum veştile sunt bune, dă semne că vrea să respire singur şi îi vom scoate din coma indusă”, a declarat pentru Adevărul medicul Mihai Gafencu.

În urma accidentului care a avut loc pe drumul care leagă Timișoara de Moravița, o fetiță de 9 ani, Teodora, și șoferul mașinii, Florin Muntean, au murit, iar alte patru persoane au fost rănite, printre care și părinții celor doi copii.

Tatăl Teodorei, fetița decedat, a postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant după moartea fetiței sale. „Încă un înger a plecat la Dumnezeu, te iubesc Teodora mea dragă…”, a scris acesta.

Comentarii

comentarii