Acasă Actualitate Viața într-un container, la 11 minute de Timișoara. O mamă și fiul...

Viața într-un container, la 11 minute de Timișoara. O mamă și fiul său de 9 ani au nevoie de ajutorul nostru!

11758
DISTRIBUIȚI

O mamă singură, împreună cu fiul său în vârstă de 9 ani, locuiește într-un container fără apă, încălzire și curent electric, la 11 minute de Timișoara, și are nevoie urgentă de ajutorul nostru, al tuturor, mai ales, că ne aflăm în pragul iernii, iar viața în acel container reprezintă un mare risc, în aceste condiții greu de suportat.

Cosmin Katona, voluntar la Asociația Caritabilă Școala Mamei Junior, condusă de dr. Ioana Vârtosu, a vorbit despre acest caz:  

”Aș dori să vă prezint un caz social din comuna Moșnița Nouă, județul Timiș. Dorim să vă rugăm să ne ajutați să facem public acest caz, astfel am putea strânge mai repede suma dorită. Mulțumim !

Daniela este o mamă singură care își crește băiețelul de 9 ani. Nu are niciun venit, trăiesc amândoi doar din alocația copilului, de 185 de lei, într-un container din Moșnița Nouă. Acesta este pus la dispoziție de primăria din localitate, dar cele două suflete nu au apă, nu au curent, nu au grup sanitar.
Am organizat o campanie de strângere de fonduri, pentru achiziționarea unei rulote, pe care să o conecteze la apă, curent, și care să aibă și încălzire, pentru ca mama și fiul ei să poată trece cu bine peste anotimpul rece. Soba de teracotă a fost cumpărată de voluntari.

Voluntarii au nevoie de 25.000 de lei pentru a achiziționa o rulotă și un generator de curent. Astfel, puteți dona aici!”.

Asociația Școala mamei Junior

CIF 22859133

Cont în Lei:

RO 02 RZBR 0000 0600 0989 3290

Cont în Euro:

RO58 RZBR 0000 0600 1607 3510

Comentarii

comentarii