Acasă Politica Prim-vicepreşedinte PDL, mai tare ca Robu… la numărul de fani de pe...

Prim-vicepreşedinte PDL, mai tare ca Robu… la numărul de fani de pe Facebook. UPDATE: Replica primarului

513
DISTRIBUIȚI

andreea paul facebook

Sâmbătă, la Tomeşti, în judeţul Timiş, a avut loc şedinţa Biroului Politic Naţional al Tineretului Democrat-Liberal. Invitată la eveniment a fost şi deputatul Andreea Paul, vicepreşedinte PDL.

Aceasta a ţinut să-şi manifeste recunoştinţa faţă de timişoreni, dintr-un motiv inedit: capitala Banatului este oraşul din care provin peste 1500 de fani de pe pagina sa de Facebook.

Vin cu mare bucurie în judeţul Timiş. Timişoara este oraşul care mi-a acordat cu generozitate cel mai mare număr de fani pe contul meu personal de facebook, după Bucureşti. Peste 1500 de fani sunt din Timişoara. După Timişoara este Iaşi, Constanţa, Cluj, Satu Mare. În total sunt aproape 60.000”, a declarat Andreea Paul.

Aflând că l-a depăşit cu mult pe primarul Nicolae Robu la numărul de fani pe Facebook (Robu are puţin peste 7000 de fani), vicepreşedintele PDL a declarat: „Sunt foarte dezamăgită să aud acest lucru, dar, fiind femeie, mi-e mai uşor. Nu e un concurs. Nu e un cont de Facebook promovat, ci unul crescut natural, de foarte mult timp. Sunt unul dintre primii bloggeri în România, când nici măcar cu gândul nu voiam să ajung în politică. Printre primii bloggeri am fost eu cu Năstase. Năstase era politician şi eu eram cercetător la Academia România. Scriam numai economie. Acum lucrurile s-au mai schimbat.

UPDATE

Deși s-a amuzat pe seama comparației dintre pagina sa de facebook și cea a Andreei Paul, Nicolae Robu a ținut să dea o replică la articolul de mai sus. Acesta a transmis un mesaj, din Ibiza, unde se află în concediu. Iată mesajul lui Nicolae Robu:

„1. Eu nu am 7000 de fani, ci 17.000:
– 7221 pe contul de tip Public Figure
– 5000 pe contul de prieteni
– 4853 pe grupul Împreună pentru Timişoara
2. O felicit pe doamna Andreea Paul – doamnă pe care, de altfel, o respect mult -, că are mai mulţi fani decât mine, însă precizez că eu nu sunt la concurenţă pe această temă nici cu dânsa, nici cu altcineva.
3. Eu sunt mulţumit că reuşesc să implic în diverse dezbateri şi sondaje un număr foarte mare de persoane, cum nu ştiu dacă mai reuşeşte cineva în ţară (recorduri: peste 1800 persoane respondente la un sondaj şi peste 115.000 persoane receptoare a unei postări!).”

Comentarii

comentarii