Acasă Actualitate Vicepreşedintele CJ Caraş-Severin, avocatul Dan Stan, fost subsecretar de stat în MAI,...

Vicepreşedintele CJ Caraş-Severin, avocatul Dan Stan, fost subsecretar de stat în MAI, a murit la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara din cauza coronavirus

DISTRIBUIȚI

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, avocatul Dan Stan, fost subsecretar de stat în MAI, a murit, duminică dimineaţă, din cauza coronavirus. Anunţul a fost făcut de ministrul de Interne, Marcel Vela: ”După o lungă suferinţă, inima sa mare, dar obosită, a cedat, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara”.

”Sunt foarte trist şi am acel sentiment de gol în suflet, pe care îl ai atunci când pierzi pe cineva drag. Un prieten, un camarad, un om special, un adevărat român şi patriot ne-a părăsit şi s-a ridicat la Cer! Avocatul Dan Stan, un profesionist desăvârşit, liberal şi prieten vechi, un caracter deosebit, de o corectitudine rară, un OM care a fost mereu aproape de oameni şi nevoile lor a plecat…Subsecretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne, a fost alături de mine în toate momentele grele, în special în gestionarea Stării de Urgenţă. Am încercat, împreună, să facem o lume mai bună, mai sănătoasă şi să salvăm cât mai multe vieţi”, a scris, duminică, pe Facebook, Marcel Vela.

Dan Stan era în prezent vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş Severin.

”El s-a întors în octombrie acasă, ca să fie alături de noul preşedinte al CJ, cu dorinţa si speranţa de a face din Caraş-Severin un judeţ mai bun. SARS COV 2, acest inamic, virus pervers şi invizibil, s-a răzbunat! După o lungă suferinţă, inima sa mare, dar obosită, a cedat în această dimineaţă, la ora 4:30, la spitalul de boli infecţioase din Timişoara”, a mai scris Vela.

Comentarii

comentarii