Acasă Actualitate Viceprimarul Cosmin Tabără a deschis primul ”birou de presă” din cartierele Timișoarei

Viceprimarul Cosmin Tabără a deschis primul ”birou de presă” din cartierele Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, a deschis primul ”birou de presă” din cartierele orașului.

Care este motivația inaugurării unui asemenea obiectiv? Viceprimarul Tabără a explicat că doar cetățenii identifică cel mai bine nevoile din zona în care locuiesc.

“Din acest motiv, am răspuns chemării a doi timișoreni de a vizita Zona Ana Ipătescu. Bianca Scurtulescu și Lorin Brăiloiu, doi timișoreni, locatari ai acestei zone, mi-au sesizat problemele cu care se confruntă în această parte a Timișoarei”, spune viceprimarul.

Este vorba despre lipsa locurilor de parcare, imposibilitatea intrării autospecialelor de urgență pe strada Actorilor, lipsa rigolelor de scurgere a apei de ploaie, lipsa locurilor de joacă pentru copii, lipsa unor bănci de odihnă pentru seniori, dar nu numai, din zonă.

În opinia lui Tabără, “Zona Ana Ipătescu este mai puțin frecventată de managerul acestui cartier fiindcă, altfel, nu-mi pot explica cum o stradă precum este strada Actorilor să fie distrusă, aproape impracticabilă, unde noroiul domnește peste asfalt, iar gurile de scurgere a apei de ploaie se ridică semeț peste nivelul carosabilului transformându-se, la orice ploaie mai aspră, într-un veritabil lac de acumulare”.

Un alt aspect pe care Tabără l-a constatat este faptul că arborii au crescut în spațiile din fața blocurilor într-un mod haotic, împânzindu-și crengile până în ferestrele apartamentelor.

“Toate aceste sesizări și cele constatate de mine le voi transmite spre rezolvare.

Dacă cei din Ana Ipătescu au buletin de Timișoara, de ce să aibă condiții ca la… Nu spun unde, fiindcă toți avem dreptul la condiții decente.

Revin și aștept poze de la timișoreni. Deocamdată, Bianca Scurtulescu și Lorin Brăiloiu sunt corespondenții noștri de presă în cartier. Acreditați de simțul lor civic”, este mesajul viceprimarului Timișoarei, avocatul Cosmin Tabără.

Comentarii

comentarii