Acasă Politica Viceprimarul Cosmin Tabără, după scandalul de la alegerile din PNL Timişoara: ”Aveam...

Viceprimarul Cosmin Tabără, după scandalul de la alegerile din PNL Timişoara: ”Aveam nevoie de unitate, mai ales după înfrângerea usturătoare de la alegerile de anul trecut”

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul municipiului Timişoara, liberalul Cosmin Tabără, unul dintre candidaţii la funcţia de preşedinte al PNL Timişoara, a reacţionat în urma scandalului iscat la conferinţa municipală de alegeri, el afirmând că partidul avea nevoie de unitate, mai ales după ”înfrângerea usturătoare” de la alegerile din 2020, când PNL Timiş a pierdut funcţia de primar al Timişoarei. 

„Mai mult ca oricând, PNL Timişoara avea nevoie de unitate. Regret că PNL s-a prezentat astăzi într-un asemenea mod în faţa electoratului. Aveam nevoie de unitate, mai ales după înfrângerea usturătoare de la alegerile de anul trecut…”, a scris Cosmin Tabără pe Facebook.

Alegerile pentru conducerea PNL Timişoara au fost programate sâmbătă, însă taberele celor doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte, Raul Ambruş şi Cosmin Tabără, nu s-au înţeles din cauza numărului delegaţilor prezenţi. Preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica a anunţat că suspendă alegerile şi a părăsit sala alături de susţinătorii lui Cosmin Tabără. În sală au rămas, totuşi, susţinătorii lui Raul Ambruş care au format o nouă comisie de alegeri şi astfel l-au ales pe Ambruş lider al PNL Timişoara.

Alin Nica a declarat că vor urma măsuri de sancţionare în filială, chiar excluderi din partid, după scandalul de la conferinţa de alegeri a PNLTimişoara. Nica a mai anunţat că va face şi plângeri penale după ce a dispărut inclusiv ştampila partidului.

Comentarii

comentarii