Acasă Actualitate Viceprimarul Cosmin Tabără face apel către politicienii din Timiș să sprijine proiectul...

Viceprimarul Cosmin Tabără face apel către politicienii din Timiș să sprijine proiectul de construcție a sălii polivalente

DISTRIBUIȚI

Studiul de prefezabilitate pentru Sala Polivalentă Timișoara este practic încheiat, se așteptă doar cuprinderea în ordinea de zi a Comisiei Tehnico-Economică din cadrul Ministerului Dezvoltării, lucrărilor publice și Administrației a acestui obiectiv.

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, a explicat că, în urmă cu un an, a mai avut loc o ședință.

“Am avut de îndeplinit câteva sarcini, atât noi, ca instituție, cât și antreprenorul. Despre studiul de trafic, trebui știut că l-am depus la CNI în decembrie 2023. Acum sunt toate documentele adunate, a fost dat și acest din urmă aviz, unul de rectificare a sumei.

În așteptarea convocării ședinței, fac apel la toți politicienii din Timiș să sprijine acest proiect, să mă susțină în demersul de a încheia acest parcurs. Îmi doresc ca până la sfârșitul anului să încheiem și studiul de fezabilitate.

Societatea care îl va realiza este aceeași care întocmește și prefezabilitatea, SC Tecon SRL. Ar fi un plan realizabil ca anul 2025 să ne găsească cu scoaterea la licitație pentru realizarea proiectului tehnic și a execuției!”, este mesajul avocatului Cosmin Tabără

Comentarii

comentarii