Acasă Actualitate Viceprimarul Cosmin Tabără îi îndeamnă pe politicieni din Timiș să susțină la...

Viceprimarul Cosmin Tabără îi îndeamnă pe politicieni din Timiș să susțină la București construcția stadionului de la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, atenționează că avem nevoie de stadionul Dan Păltinișanu și explică și de ce? Timișoara merită investiții de la CNI, Timișoara merită să aibă stadion și sală polivalentă.

Tabără arată că pe ordinea de zi a guvernului este proiectul de hotărâre,  privind demolarea stadionului Dinamo. Un lucru lăudabil, dar Tabără ridică întrebarea de ce, în condițiile în care Timișoara, Timișul, este cel mai mare contribuitor la bugetul de stat, de ce, în același act guvernamental, nu se află și proiectul de demolare a stadionului Dan Păltinișanu? Exista o problemă legată de documentație?

Tabără a acordat acum 2 ani un interviu în Gazeta Sporturilor. El spune că atunci, mulți nu i-au dat dreptate, pentru că a susținut că Pitești, Constanța și Dinamo vor fi cu construcțiile înaintea stadionului din Timișoara!

“Mă bucur pentru realizările de acolo, dar vreau stadionul Dan Păltinișanu ridicat și este de datoria tuturor politicienilor din Timișoara să ceară acest lucru la București!

Știu, Dinamo merită stadion, dar în condițiile în care la București s-au făcut 4 stadioane de către CNI, Timișoara trebuie să fie prioritară. Și nici nu vreau să vorbesc despre modul cum este exploatat stadionul din Ghencea…! Aici încă nu este o investiție CNI la nivel mare. Ba, s-a încercat o bază sportivă de 500 de locuri, lăsată de izbeliște!

Politicieni din Timiș, indiferent de culoarea politică, susțineți la București acest proiect!

Nu acceptați că nu sunt bani pentru Timișoara și nici un alt motiv!

Nu critic pe nimeni și nu caut vinovați, dar CER, pentru Timișoara, respect, prioritate și bani!

Mă bucur că nu am cedat și am început construcția la stadionul “Eroii Timișoarei”, e unul mai mic, dar cert este ca în 2 ani îl avem!”, este mesajul viceprimarului Cosmin Tabără.

Comentarii

comentarii