Acasă Actualitate Viceprimarul Cosmin Tabără va porni o campanie de combatere a traficului de...

Viceprimarul Cosmin Tabără va porni o campanie de combatere a traficului de droguri în școli

DISTRIBUIȚI
Foto digi24.ro

Recenta tragedie provocată de un șofer de 19 ani, sub influența drogurilor, ar trebui să conducă la o intervenție urgentă a autorităților în prevenția consumului de droguri, altfel lucrurile vor scăpa total sub control. Dacă nu au scăpat deja.

Avocatul Cosmin Tabăra, viceprimarul Timișoarei, lansează două întrebări dramatice:

  1. Cine ne mai apără de droguri?
  2. Dar de cei care ucid și par a fi protejați la cel mai înalt nivel?”

Tabără explică: “Nu îmi vine să cred ce văd la televizor: un adolescent drogat, la volan, omoară doi tineri pe litoral!

După toate semnele, „afacerea” se va stinge, așa cum s-au stins prea multe cazuri protejate la cel mai înalt nivel. Cum pare și cel de acum”.

Viceprimarul Tabără, ca tată a trei copii, cu vârste cuprinse între 7 și 21 ani, se arată profund îngrijorat de faptul că, iată, drogurile au pus stăpânire pe România, iar drogurile înseamnă corupție, stat mafiot, prostituție, nenorociri!

“Da, sunt foarte atent la ce scriu acum: dacă, în urmă cu ani de zile, când eram adolescent, România era o țară de tranzit pentru traficanți, acum România e o țară de consum, mai ales în rândul tinerilor, dar și al copiilor din diferite medii sociale”, atrage atenția avocatul Tabără, membru PNL Timiș.

El mai atenționează că, dacă autoritățile nu intervin de urgență în prevenția consumului de droguri, lucrurile vor scăpa total sub control.

Cosmin Tabără, ca avocat și ca autoritate publică, a concluzionat:

“Mă voi implica personal în acest domeniu în perioada imediat următoare! Și nu dintr-un reflex politic, ci din unul familial: copiii noștri trebuie protejați, iar măsurile cu privire la traficanți trebuie să fie foarte dure.

 Noi, ca liberali, ca titulari ai Ministerului de Interne, suntem datori să milităm pentru creșterea numărului lucrătorilor specializați în combaterea acestui flagel. Și spun limpede că este inadmisibil să ne rezumăm doar la combaterea consumatorilor fără a aduce atingere traficanților!”.

Așadar, din toamnă, viceprimarul Cosmin Tabără va porni o campanie de combatere a traficului de droguri în școli și, pentru asta, are nevoie de sprijinul părinților!

”Părinți, nu vă lăsați copiii în gheara drogurilor ce au un singur scop: cimitirul!

Părinți, nu vă lăsați copiii să devină șoferi criminali din cauza drogurilor!” – este mesajul viceprimarului Timișoarei, Cosmin Tabără.

Comentarii

comentarii