Acasă Actualitate Viceprimarul Cosmin Tabără vrea ca proiectele începute să meargă înainte!

Viceprimarul Cosmin Tabără vrea ca proiectele începute să meargă înainte!

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, atenționează că astfel campania electorală s-a încheiat, dar el vrea ca proiectele începute să meargă înainte!

Tabără a amintit de două proiecte care reglementează situația juridică a unor terenuri, mai exact “prima înscriere a lor în Cartea Funciară”, situate pe străzile Polonă și Louis Pasteur, au fost pe ordinea de zi a Consiliului Local de marți.

Alte două sunt la semnat la primar, iar un alt proiect își așteaptă rândul în scurt timp.

Tabără a mai atenționat că în ceea ce le privește pe acestea două, reglementarea juridică înseamnă că se va putea interveni pentru reparații sau investiții în viitor.

”În Cartea Funciara ele figurau ca și “curți, construcții”, când în realitate ele erau terenuri de sport. Orice intervenție, de reparație sau investiție nu se făcea cu respectarea totală a legii, spunând într-un mod elegant.

 Pentru aceste considerente e bine să reglementăm situația exactă a patrimoniului Timișoarei.

Alte lucrări cadastrale vor privi terenuri virane iar reglementarea juridică a acestor suprafețe ne dă posibilitatea de a întocmi proiecte pentru realizarea altor terenuri de sport pentru copiii din aceste zone sau a unor parcuri pentru joacă.

 Aceste proiecte, pe care le-am demarat cu mult timp în urmă, au ajuns acum la finalizare și este esențial să continuăm cu rezolvarea problemelor timișorenilor. Este munca colegilor din direcția pe care am coordonat-o și simt nevoia să  le mulțumesc pentru modul cum au muncit ”- spune viceprimarul Tabără.

În lucru sunt și alte terenuri care își vor urma procedurile, precum cele de pe străzile Mangiuca nr.4, Dunărea 18A și Clăbucet nr.1.

Comentarii

comentarii