Acasă Administraţie Viceprimarul Dan Diaconu cere părerea timişorenilor despre amenajarea spaţiului din jurul Cinema...

Viceprimarul Dan Diaconu cere părerea timişorenilor despre amenajarea spaţiului din jurul Cinema Unirea

1136
DISTRIBUIȚI

După ce le-a câştigat în instanţă de la RADEF, Primăria Municipiului Timişoara s-a angajat să transforme cele şapte cinematografe în centre multiculturale în respectivele cartiere în care odinioară funcţionau doar ca săli pentru proiecţii de cinema.

Acum a venit rândul cinematografului Unirea din Piaţa Doina, iar viceprimarul Dan Diaconu le cere părerea timişorenilor despre amenajarea spaţiului public din jurul obiectivului.

“Cinema Unirea. În Piaţa Doina. Puţini mai ştiu de el, pentru mine înseamnă, însă, locul în care, copil fiind, mă aşezam la cozile imense pentru bilete la puţinele filme acceptabile ale vremii. Nu e o postare nostalgică. E o întrebare. Cinema Unirea intră şi el în reabilitare, iar parte a acestui proces avem doua propuneri pentru spaţiul public din jurul lui, astăzi, un spaţiu de calitate îndoielnică. Sunt foarte curios de părerea voastră şi aş aprecia să mi-o spuneţi în comentarii”, este invitaţia la “dezbaterea online a viceprimarului Dan Diaconu.

Deocamdată, un timişorean îngrijorat cere detalii: “Unde puteţi face acest proiect acolo? Este piaţa, singura din zonă!!! Dărâmaţi clădirea în care e oficiul poştal, agenţia Loto, frizeria, restaurantul, pantofăria, farmacia, magazinele Femadar, … ?!!”. Viceedilul a precizat că este vorba despre spaţiul din faţa cinematografului, nu despre alte spaţii colaterale.

Comentarii

comentarii