Acasă Actualitate Viceprimarul Tabără, control inopinat la Casa Mühle. “Am fost interesat și dacă...

Viceprimarul Tabără, control inopinat la Casa Mühle. “Am fost interesat și dacă lucrările respectă dispozițiile sentinței judecătorești”

DISTRIBUIȚI

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei a vizitat, vineri, Casa Mühle pentru a vedea cum se derulează lucrările de restaurare.

Prorietarii au fost nevoiţi să se apuce de treabă, ca urmare a unei decizii judecătoreşti. Vila de pe Bulevardul Mihai Viteazul nr.3 trebuia adusă la starea iniţială. În cea mai mare parte, exteriorul casei este gata. A fost realizat acoperişul, s-a reabilitat faţada clădirii, s-au montat geamurile și urmează finisajele. 

“Casa Mühle a fost inspectată astăzi inopinat, împreună cu colegii din Primărie, pentru a vedea dacă lucrările corespund cu cele pentru care s-a emis autorizația de construcție.

Am fost interesat și dacă lucrările respectă dispozițiile sentinței judecătorești. Am constatat că sunt puse geamurile, iar în curând vor urma ușile și finisajele exterioare. Mai întâi însă, aceste finisaje exterioare și elementele decorative trebuie avizate de la nivelul Primăriei Timișoara.  Îmi exprim în continuarea opinia că este unul dintre imobilele care trebuie să facă parte din patrimoniul public, familia Mühle obligându-ne moral la acest lucru”, a transmis Cosmin Tabără pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

comentarii