Acasă Actualitate Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, la Sânmihaiu Român și Pădureni, alături de candidații...

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, la Sânmihaiu Român și Pădureni, alături de candidații PNL

DISTRIBUIȚI

Duminică după-amiază, viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, a ales să fie, împreună cu colegi liberali, în mijlocul comunităților din două localități limitrofe sau foarte apropiate de Timişoara.

La Sânmihaiul Român, a fost alături de Nicolae Trifan care candidează la funcția de primar.

Sânmihaiul Român este una dintre localitățile  a cărei dezvoltare trebuie să fie în acord cu Timişoara, fiind una dintre localitățile în care treci din Timişoara fără a parcurge un spațiu „liber”. Este practic lipită de Timişoara. Transportul public, tramvaiul urban sau trenul metropolitan, dezvoltarea urbanistică trebuie să fie corelata cu cea a Timișoarei. Mai ales că foarte mulți locuitori ai acestei localități au copiii la școli în oraș sau muncesc aici. Școlile trebuie susținute să se dezvolte și în mediul rural, investițiile trebuie direcționate și atrase și în aceste localități.

“Cred că Nicolae Trifan poate face asta”, este de părere viceprimarul Cosmin Tabără.

La Pădureni, Tabără spune că a găsit o bijuterie de comună, cu o evoluție permanent ascendentă în ultimii 20 ani, cu un primar, Dorin Ignuța, care a clădit de la zero o localitate bănățeană. A transformat practic Nămoloasa într-o localitate model, în condițiile în care beneficiază de un buget aproximativ cu cel investit de către comuna Șag în… echipa de fotbal. Dar a fost implicat, a atras fonduri, a fost mereu lângă cetățeni, iar ei au dovedit de fiecare dată că-i susțin proiectele.

Un exemplu, localitatea beneficiază de asfalt, parcări, terenuri de sport, scoală renovată, dotată cu tablă smart (în multe alte localități acest “lux” este pe cheltuielile părinților).

Viceprimarul Cosmin Tabără a concluzionat: “Am spus și spun mereu: în administrație trebuie să fii mereu între oameni pentru a le asculta problemele și a încerca să le rezolvi. Pădureni nu este o localitate limitrofă. Timișoarei, dar este una foarte apropiată, iar locuitorii au legături profunde cu Timişoara.

Muncesc în Timişoara, cheltuie bani în orașul nostru, au copii la scoală sau serviciu. Este importantă colaborarea intre cele doua localități, în sprijinirea transportului public metropolitan, dezvoltarea acestuia, dezvoltarea proiectelor comune pe sport, cultură. Liberalul Dorin Ignuța a demonstrat în 20 ani că poate face minuni pentru consăteni.

9 iunie este ziua în care trebuie să mergem la vot, să decidem noi, să nu lăsăm pe alții să decidă în locul nostru. Să spunem prin vot dacă suntem de acord cu cineva sau vrem o schimbare.

Cred în valorile și principiile liberale!”.

Comentarii

comentarii