Acasă Economic Vicii și Delicii 2021, la Arad 

Vicii și Delicii 2021, la Arad 

445
DISTRIBUIȚI

După o pauză de 2 ani, îndrăgitul Salon de vinuri Vicii și Delicii revine la Arad, cu cea de-a 4-a ediție, în perioada 3-5 septembrie.

La evenimentul, susținut de CCIA Arad, vor fi prezente peste 200 de sortimente de vinuri și alte băuturi fine din România, Republica Moldova, Italia sau Grecia, iar locația de desfășurare va fi Vechiul Cazinou Arad, una dintre clădirile emblematice ale orașului, recent revenită în circuitul social, după lucrări de restaurare ce au durat câțiva ani.

Unii dintre cei mai importanți producători de vin din țară, dar și crame mai tinere își vor expune băuturile deja consacrate, în cadrul evenimentului având loc și lansări de noi produse. În total 35 de expozanți – fin din industria vinului, fie din industrii conexe – își vor pregăti produsele sau serviciile pentru a fi aduse în fața publicului într-un mod cât mai captivant.

Cea de-a 4-a ediție Vicii și Delicii este gândită atât pentru publicul larg, care va putea întâlni și degusta licorile propuse de reprezentanții cramelor românești și internaționale, dar și pentru sectorul HoReCa, organizându-se un spațiu comun de discuții cu rolul de a dezvolta domeniul vinificației și viticulturii, mai ales dat fiind contextul dificil pe care îl traversează în ultimii doi ani.

 

Comentarii

comentarii