Acasă Actualitate Vicii și Delicii a revenit la Timișoara, cu sute de sortimente de...

Vicii și Delicii a revenit la Timișoara, cu sute de sortimente de vinuri, băuturi fine și produse Gourmet

DISTRIBUIȚI

Vicii și Delicii a revenit pentru a doua oară la Timișoara, cu sute de sortimente de vinuri, băuturi fine și produse Gourmet, în perioada 5 – 7 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT), de pe bdul Eroilor.

Bucuria iubitorilor de gastronomie și vinuri elevate a fost mare, fiindcă ei au avut la dispoziție o ofertă extraordinară de peste 300 de etichete de vinuri de la cei 32 de expozanți.

Vicii și Delicii este unul dintre cele mai îndrăgite evenimente din Arad, care datorită succesului de public a fost extins și la Timișoara, oferind o experiență aparte participanților.

De fiecare dată, programul este diversificat și include numeroase degustări, show-uri culinare, capabile să răsfețe papilele gustative și să încânte toate simțurile celor pasionați de vinuri și alte băuturi.

Vlad Cherchezan, organizator, a explicat că la un asemenea eveniment deosebit vizitatorii pot degusta peste 300 de soiuri de vin, dar și alte băuturi spirtoase, cum ar fi whisky, cognac sau vin ars.

“Altfel, ai ocazia să îți găsești produsele tale favorabile pentru a le cumpăra pe viitor. La Vicii și Delicii, le poți degusta într-un cadru elegant și poți comunica direct cu specialiștii să îți explice de ce un vin este așa de bun și cum se pregătește”, a spus Cherchezan.

Astfel, cei prezenți au avut ocazia timp de trei zile să descopere o selecție remarcabilă de vinuri locale, naționale și internaționale și alte băuturi spirtoase rafinate, alături de delicii culinare și produse Gourmet aduse de producători din toate colțurile țării, dar și din Republica Moldova și Ungaria.

 Cherchezan a adăugat: “Asemenea eveniment este gândit ca să aibă succes la publicul elevat, să ofere o gamă foarte mare de produse și consumatorul să poată discuta și cu specialiștii. Nu e un eveniment pentru a consuma, ci pentru a degusta, a te delecta, e pentru gusturi elevate, fine. De aceea vine multă lume educată pentru a afla și mai multe despre produsele pe care le consumă și a descoperit noi varietăți de vinuri. Nu e un eveniment pentru băut, ci pentru descoperire. Consumatorul descoperă valoare a ceea ce i se oferă. Lumea vine se plimbă pe la crame, servește, discută cu specialiștii, merge mai departe, mai degustă Delicii de la Gourmet și se simte bine”.

Sâmbătă, a fost și un show culinar organizat de Selgros, partenerul evenimentului. Chefii au arătat cum se pregătește un steak, iar Sergiu Nedelea, celebru somelier, a explicat cum se asociază vita cu diferite soiuri de vin.

În plus, clienții s-au mai putut delectat cu platouri de brânzeturi și mezeluri după fiecare degustare de vin, dar și cu ciocolată artizanală și produse de patiserie. De asemenea au putut achiziționat și carne de vită și diferite produse din carne.

Expozanții prezenți: Arkase, Artisan Winery, Beciul Domnesc, Brâncoveanu, Cămara Străveche, Chateau Cristi, Crama Aramic, Crama Corcova, Crama Cricova, Crama Dradara, Crama Gabai, Crama Gîrboiu, Crama Hermeziu, Crama Maximarc, Cramele Recaș, Csanyi Winery, Crama Davino, Crama Dealul Dorului, Domeniile Franco-Române, Domeniile Alexandrion Rhein 1892, Domeniile Averești, Domeniile Sâmburești, Domeniile Sescu, Familia Darabont, Familia Vlădoi, Fautor Winery, Gramofon Wine, Il Classico, Impresario, La Horincie, Leonidas, LVG Wine, Macellaria Francesca E Federico, Miniș Winery, Opyyum Liquor, Rifco Trading, Via Viticola Sarica Niculițel, Podgoria Silvania, Winepoint.

Vicii și Delicii a avut prima ediție în anul 2018, la Arad, iar de-atunci este unul dintre evenimentele emblematice ale orașului, dar și al Timișoarei, devenind un loc ce aduce împreună iubitorii de vinuri și gastronomie, băuturi spirtoase sau produse gourmet, oferindu-le oportunitatea de a degusta cele mai bune produse din domeniu, dar și de a lege parteneriate, într-un cadru festiv și relaxant.

Comentarii

comentarii