Acasă Actualitate Victor Ponta, joi, la Timișoara: Marius Craina va obține un vot ”pentru”...

Victor Ponta, joi, la Timișoara: Marius Craina va obține un vot ”pentru” în 27 septembrie!

1401
DISTRIBUIȚI

Victor Ponta, președintele fondator al Pro România, se află într-un periplu de campanie electorală prin mai multe județe din țară, iar joi 10 septembrie, a ajuns și la Timișoara, unde a avut o întâlnire cu prof. dr. Marius Craina, candidatul pentru funcția de primar al Timișoarei, precum și cu candidații la primăriile din Timiș, în frunte cu Adrian Pau, care se luptă să câștige Consiliul Județean Timiș.

Adrian Pau a amintit că Pro România nu și-ar fi dorit o campanie electorală în aceste vremuri grele, ci ar fi dorit să se îngrijească de copii și să îi pregătească să meargă la școală în siguranță.

”Din păcate Klaus Iohannis și Ludovic Orban au vrut să existe aceste alegeri în 27 septembrie, de aceea și Pro România a trebuit să intre în joc, deși nu este de acord cu decizia guvernului”, a spus Pau.

Prof. Marius Craina a subliniat că această campanie electorală este cu totul atipică, dat fiind situația prin care trece țara și întreaga lume.

”Pro România a intrat decis în campanie să câștige Primăria Timișoara, cu un număr cât mai mare de consilieri locali, să ne putem pune în aplicare planul de dezvoltare a municipiului Timișoara în următorii patru ani.

De asemenea, vom câștiga și președinția CJT, prin domnul Pau, fiindcă și în Timiș sunt enorm de multe lucruri de făcut. Sunt convins că timișorenii vor decide în 27 septembrie, schimbarea. În ultimele săptămâni în urma vizitelor pe care le-am făcut în cartierele orașului, am constatat cu stupoare și cu revoltă că nu există niciun loc unde Timișoara să arate așa cum ne pretindem: un oraș european și multicultural și multietnic – o viitoare capitală culturală europeană.

Planul pe care îl propunem timișorenilor cuprinde măsuri foarte bune și oameni cu experiență devotați și implicați care vor avea un singur scop – creșterea calității vieții cetățenilor.

Oferta pe care Pro România o face este cea mai bună și cea câștigătoare. Timișorenii vor vota un om, pe Marius Craina, care s-a născut lângă Timișoara, a crescut, s-a format și educat  în Timișoara și toată viața și cariera lui este legată de Timișoara”, a spus Craina.

Victor Ponta a subliniat încrederea pe care o are în candidați Pro România pentru Primăria Timișoara, pentru Consiliul Județean Timiș și pentru primăriile din celelalte localități din județ. Ei vor obține un vor ”pentru”, nu cum s-a întâmplat de obicei la alegeri când oamenii au votat ”împotriva” unui candidat.

”Marius Craina poate obține un vot ”pentru” în 27 septembrie, când Pro România va face și fundația – primari, viceprimari, consilieri județeni și locali. Le urez succes tuturor candidaților Pro România. Îi consider candidați potriviți, iar votul pentru ei va fi unul pozitiv.

Merg în toată țara și mă întâlnesc cu colegii. Mă protejez și mă dezinfectez, respect regulile. Trebuie să recunoaștem că mintea oamenilor e la cu totul și cu totul altceva decât la alegeri.

Pe bună dreptate omul se gândește ce se întâmplă cu sănătatea. La șase -șapte luni de când a început pandemia, noi stăm mai prost decât atunci și ca mod de organizare și în ceea ce privește capacitatea de răspuns a spitalelor.

Se vor adăuga gripele sezoniere. În fiecare an oamenii mai tușesc, mai strănută, acum dacă se va întâmpla asta, toată lumea va fugi din jurul nostru. Dacă aș fi fost prim-ministru sau primar, asta m-ar fi preocupat cel mai mult, nu alegerile. Cum facem cu sistemul de sănătate? M-ar fi preocupat la fel de mult cum începem școala. Eu sunt în favoarea ideii de a începe școala, dar în condiții de siguranță, nu cum este acum”, a spus și Ponta.

Comentarii

comentarii