Acasă Sport Victorie ruşinoasă pentru FC Timişoara

Victorie ruşinoasă pentru FC Timişoara

DISTRIBUIȚI

Gigel BucurFC Timişoara a învins Farul Constanţa cu 3-2 şi a ajuns pe poziţia a treia a clasamentului, la trei puncte de Dinamo. Victoria timişorenilor a ţinut mai mult de hazard decât de ştiinţa jocului. Bănăţenii au marcat primul gol dintr-un penalty inventat de arbitrul Cristi Balaj. FC Timişoara a dovedit că victoria extraordinară, în faţa lui Dinamo, din semfinalele Cupei României la fotbal a fost doar o întâmplare.

Victorie ciudată pe “Dan Păltinişanu”

După ce au fost conduşi în urma unei decizii dubioase de arbitraj, marinarii au egalat înainte de pauză. Pe “Dan Păltinişanu” a fost din nou bucurie odată cu autogolul marcat de “constănţeanul” Teekloh.  Farul părea să plece cu un punct mare din Banat, după ce a egalat încă o dată. Şansa a ţinut cu trupa lui Gabi Balint.
A urmat o nouă fază ciudată, pe care Gigel Bucur a reuşit să o fructifice, stabilind scorul final: 3-2. Pentru timişoreni au marcat: Gigel Bucur, minutul 9, din penalty, Teekloh (62) autogol şi din nou Gigel Bucur, în minutul 72. Marinarii au punctat prin Dejan Rusmir (44) şi Chico (64). Pentru prima oară în returul campionatului, portarul gazdelor, Costel Pantilimon, şi-a dovedit limitele, greşind grav la primul gol al oaspeţilor. FC Timişoara joacă miercuri, de la ora 21, o partidă mai mult decât dificilă, în deplasare, cu CFR Cluj. Va urma apoi acasă un meci mai liniştit, cu Oţelul Galaţi. Ultimele patru etape sunt, însă, cu adevărat infernale. Bănăţenii joacă la Bucureşti, cu Dinamo, acasă, cu Steaua şi Urziceni şi, în ultima etapă, din nou în deplasare, cu FC Braşov. Timişoara îşi leagă multe dintre speranţele la titlu de decizia TAS, care i-ar putea da înapoi cele 6 puncte de penalizare.

Comentarii

comentarii