Acasă Sport Victorie timișoreană la raliul “Novoročná bezpečná jazda” din Slovacia

Victorie timișoreană la raliul “Novoročná bezpečná jazda” din Slovacia

1622
DISTRIBUIȚI

În data de 21 ianuarie 2018 în Slovacia a avut loc competiția automobilistică “Novoročná bezpečná jazda” – ”Cursa de Anul Nou”, devenită tradițională în Spišská Belá. Competiţia, organizată de Automotoklub Spišská Belá, Slovacia, a fost compusă din probe de îndemânare şi probe de orientare, fiind prima etapa din Campionatul Slovaciei.

Timișoara a fost reprezentată de către echipajul Dariana Mateuț – Alin Zaharie, membri ai echipei Sport Masters Year 2012.

Vremea a fost favorabilă pentru organizarea unui raliu de iarnă, pe suprafețe acoperite cu zăpadă, iar participarea a fost numeroasă.  Buna organizare a contribuit la un eveniment auto de neuitat,  atât pentru participanți cât și pentru spectatori.

Competiția s-a terminat fără nici un incident sau accident, toți sportivii au ajuns cu bine la finish, unde organizatorii au pregătit câteva surprize tradiționale, o festivitate de premiere la care s-au decernat cupele și premiile pentru câștigători.

Echipajul timișorean Dariana Mateuț – Alin Zaharie a câștigat competiția, fiind urmați de echipajele Jan Dubiel – Miroslav Dubiel și Stanislav Bekes – Ivan Sabaka.

Următoare etapa va fi în data de 25 martie.

Mai multe informații despre etapa, puteți să găsiți pe pagina oficiala a echipei Sport Masters Year 2012: https://www.facebook.com/pg/smy2012/photos/?tab=album&album_id=1851603721797570.

Comentarii

comentarii