Acasă Actualitate Video poker cu mize reale și virtuale

Video poker cu mize reale și virtuale

DISTRIBUIȚI

Video pokerul reprezintă o combinație între sloturi și poker. Față de jocurile clasice de sloturi, video pokerul necesită și elemente de îndemânare.

Ca să ai rezultate bune și un avantaj asupra casei, este indicat să aplici strategia de bază optimă, din moment ce jocul este bazat pe versiunea Five Card Draw. La video poker, scopul este să formezi cea mai bună combinație de poker după ce schimbi una, două sau chiar și cinci cărți.

Pentru a menține jocul corect, rezultatele din video poker sunt stabilite pe baza unui RNG (Random Number Generator). Acesta este un generator aleatoriu de numere și garantează că toate cărțile sunt distribuite pur întâmplător.

În cazul în care nu ești încă obișnuit cu această variantă, poți încerca jocuri poker ca la aparate gratis. Experiența este aceeași și o poți considera un bun antrenament. Asta deoarece nu vei plăti nimic, totul fiind sută la sută gratuit. Iar dacă simți că merită să joci pe bani reali, o poți face. Cert este că, după ce joci varianta demo, vei avea mai multă experiență și vei înțelege mai bine ce se întâmplă pe ecran.

Avantajele atunci când joci poker ca la aparate gratis

  • Joci pentru distracție și te poți antrena mai bine.
  • Nu ai niciun risc financiar, totul este sută la sută gratuit.
  • Gestionarea bugetului nu reprezintă un factor de care să ții cont, așa cum se întâmplă când joci pe bani reali.
  • Reprezintă o modalitate excelentă de a progresa.
  • Ai posibilitatea să încerci noi variante de video poker.

Există și dezavantaje? Pentru unii utilizatori, având în vedere că nu există o miză economică în joc, s-ar putea ca experiența să nu le genereze la fel de multă adrenalină, din moment ce nu au posibilitatea de a câștiga bani reali. În plus, ei nu pot câștiga nici jackpoturi și nu pot profita de bani reali.

Jocul de poker ca la aparate gratis este văzut ca o soluție de antrenament și de distracție pentru cei care nu doresc să riște bani reali. Ulterior, ei pot încerca și varianta pe bani, având în spate bagajul de cunoștințe pe care l-au acumulat.

Cum să joci video poker?

Video pokerul reprezintă un joc foarte simplu, pe care ai nevoie de câteva secunde să îl înțelegi. Un mare avantaj este că vezi mereu combinațiile câștigătoare pe ecran și știi la ce să te aștepți în funcție de cărțile pe care le ai. Ai nevoie doar de noțiuni de bază de poker, cum ar fi ierarhia cărților, în așa fel încât să înțelegi despre ce este vorba.

Video pokerul folosește un pachet de 52 de cărți de joc și există mai multe variante, însă toate au la bază sistemul de tragere cu cinci cărți. În momentul în care începi un joc de video poker, pe ecran ți se vor distribui cinci cărți. Următoarea ta decizie este să alegi pe care le păstrezi. În locul celor la care ai decis să renunți vei primi alte cărți, iar apoi vei afla dacă ai câștigat sau nu. Premiul va fi oferit în funcție de tabelul de plăți disponibil pe ecran.

Per total, jocul de video poker este potrivit pentru momente de relaxare și distracție, având în vedere că nu este solicitant. Iar rapiditatea cu care se desfășoară acțiunea reprezintă, de asemenea, un mare plus pentru mulți jucători. De fapt, unele jocuri îți permit să stabilești și rapiditatea cu care dorești să se desfășoare acțiunea. Cele mai populare versiuni de video poker din țara noastră sunt următoarele:

  • Ultimate Texas Hold’em
  • Jacks or Better
  • Joker Poker
  • Deuce Wild
  • American Poker II

Sursa foto canva.com

Comentarii

comentarii