Acasă Eveniment VIDEO Tânăr de 24 de ani, urmărit general pentru furt, prins de...

VIDEO Tânăr de 24 de ani, urmărit general pentru furt, prins de polițiștii locali din Timișoara cu ajutorul camerelor de supraveghere

DISTRIBUIȚI

Luni, 7 martie, polițiștii locali din Timișoara au depistat o persoană urmărită general cu ajutorul camerelor de supraveghere. Aceasta „studia” autoturismele parcate în zona Sinaia. Ar fi vorba despre un tânăr de 24 de ani care avea mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt.

„Polițiștii locali au observat, astăzi, în jurul orei 13.00, pe camerele de supraveghere amplasate la intersecția străzilor Odobescu cu Grofșoreanu,  din zona Sinaia, un bărbat suspect care se uita atent la autoturismele parcate în zonă și chiar a încercat portierele unora.  Imediat la fața locului a fost îndrumat echipajul de intervenție al Poliției Locale, care l-a depistat pe cel vazut pe camere. Acesta a fost identificat în persoana lui H.D.V., de 24 de ani, cu domiciliul în localitatea timișeană Gottlob. La verificarea în baza de date s-a constatat că pe numele celui în cauză era emis, din data de 17 februarie, un mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt. Tânărul a fost predat de polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Aceștia au transmis și imagini video cu momentul în care a fost observat tânărul:

Comentarii

comentarii