Acasă Eveniment Video – Un tânăr înarmat cu o bâtă, surprins de camele de...

Video – Un tânăr înarmat cu o bâtă, surprins de camele de supraveghere în curtea unei familii din Timișoara

213
DISTRIBUIȚI

Un individ înarmat cu o bâtă a fost surprins, în miez de noapte, în timp ce intră în curtea casei unei familii din Timișoara, verifică geamurile și ușile și cotrobăie o oră și jumătate. S-a întâmplat marți, 5 octombrie, totul fiind filmat de o cameră de supraveghere.

Un tânăr înarmat cu o bâtă, filmat în curtea unei familii din Timișoara. A cotrobăit o oră și jumătate, în timp ce proprietarii erau în casa

O cameră de supraveghere a filmat intrusul, iar imaginile au fost postate pe Facebook, în speranța că bărbatul va fi prins.

“ATENȚIE! Individul ăsta a intrat în curtea unui prieten în zona Dâmbovița înarmat cu o bâtă și a verificat geamuri și uși în timp ce el și familia erau acasă! S-a întâmplat marți, 5 octombrie, la ora 01:16. S-a plimbat fără jenă o oră și jumătate cotrobăind prin toată curtea”, se arată în postare.

 

Proprietarii au sesizat și polițiștii, care au demarat verificările.

“La nivelul Secției 3 Poliție Timișoara a fost depusă o sesizare cu privire la săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu, fapt pentru care polițiștii efectuează verificări în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiș.

Comentarii

comentarii