Acasă Administraţie Viitorul este al bicicletei! APDT și CJT lansează Hărți de cicloturism în...

Viitorul este al bicicletei! APDT și CJT lansează Hărți de cicloturism în Timiș

DISTRIBUIȚI

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) în județul Timiș, Consiliul Județean Timiș și reprezentanți ai cluburilor de cicloturism, Velocitas, Gratzu Sport și Liman Bike, lansează, marți, 9 noiembrie 2021, ora 12,00, Hărți de cicloturism în județul Timiș.

Delia Barbu, director executiv al APDT Timiș, a explicat că mersul pe bicicletă, o activitate tot mai căutată și apreciată în ultimii ani, reprezintă din punct de vedere turistic un factor care poate contribui la dezvoltarea unor zone pe care turiștii doresc să le exploreze intrând în contact direct cu natura și obiectivele turistice ale locului. Astfel, materialul – realizat în premieră, în colaborare cu cluburile de specialitate din județ – are scopul de a contribui la dezvoltarea cicloturismului în județul Timiș și va fi pus la dispoziția turiștilor și a iubitorilor acestui sport prin intermediul infocentrelor turistice și al industriei ospitalității din județ.

Detalii despre trasee, accesibilitate și obiectivele turistice cuprinse în material vor fi oferite de participanții la conferința, care se va desfășura în sistem mixt, cu prezență fizică în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ, bd. Revoluției nr.17, cât și în sistem de videoconferință, prin conectarea la un link trimis ulterior.

 

Comentarii

comentarii