Acasă Stiri recomandate Vine sfârşitul lumii?

Vine sfârşitul lumii?

DISTRIBUIȚI

Lorin Fortuna: "Cel puţin 6 milioane de pământeni vor fi salvaţi de la la dezastru”

NASA a ţinut, luni seara, o conferinţă de presă în care a anunţat prezenţa unui „obiect excepţional” în spaţiul cosmic. Adepţii teoriei „Sfârşitul Lumii în 2012” cred că profeţia mayaşilor este pe cale să se îndeplinească. Conform mayaşilor, data de 21 decembrie 2012 este ultima în calendarul Terrei. Susţinătorii „teoriei conspiraţiei” afirmă că autorităţile ascund faptul că pe 21 decembrie 2012, o planetă ciudată – Nibiru – ar putea lovi Pământul. Unul dintre pionii cheie ai revoluţiei de la Timişoara, Lorin Fortuna, spune că profeţia mayaşilor este la un pas să se împlinească. Cu toate acestea, o civilizaţie extraterestră va muta cel puţin şase milioane de pământeni pe Lună.

Scapă între 6 şi 600 de milioane de pământeni

Primul om care a vorbit din balconul Operei, în zilele de incertitudine din decembrie 1989, Lorin Fortuna, s-a ocupat, în ultima perioadă, de ezoterism. El şi un grup de iniţiaţi primesc informaţii din astral. Lorin Fortuna spune acum că profeţia mayaşilor este adevărată. Doar că finalul va veni cu câteva zile mai repede. Între 6 şi 600 de milioane de pămâneni vor ajunge pe Lună, unde li se vor crea condiţii identice cu cele de pe Pământ. „O parte din pământeni vor pleca precum mayaşii, în decembrie 2012, chiar înainte de sfârşitul lumii. Ei vor fi transportaţi cu nave cosmice pe satelitul nostru, Luna. Numărul maxim de oameni care ar putea fi salvaţi ar fi de 600 de milioane, din câte cunosc eu. Nu vor putea fi, însă, atâţia, că nu au şansa să-şi revină până atunci. Cei ce vor pleca pe Lună vor fi aleşi pe baza conştiinţei, pe bază civilizaţională, adică vor fi aleşi doar cei ce aparţin civilizaţiei băştinaşe, cea goriliană (…) Sfârşitul lumii vine, conform calculelor mayaşilor, dar calendarul trebuia corectat, anul bisect vine acum o dată la cinci ani şi nu la patru, noi ştim că sfârşitul este 19 sau 18 decembrie”, spune Fortuna.

Fumătorii şi budiştii nu au nicio şansă

„Civilizaţiile  iguanifere” ar interveni în soarta Pământului, la sfârşitul lui 2012, conform revoluţionarului timişorean. Pentru că Terra nu poate scăpa de la dezastru, aceste civilizaţii vor încărca în nave cosmice „oamenii aleşi”. Fumătorii, fanaticii religioşi, budiştii şi, în general, toţi răufăcătorii vor fi distruşi odată cu Pământul. „Vor fi navele civilizaţiei iguanifere cele care ne vor salva. Noi ştim că asteroidul care va lovi planeta, la sfârşitul lui 2012, nu va putea fi detectat în timp util şi distrus. El va sparge scutul tectonic şi vor avea loc fenomene catastrofice. Fumătorii nu au nicio şansă să ajungă pe Lună, sunt toţi mutanţi civilizaţionali, vor muri şi fanaticii religioşi, budiştii, cei ce nu fac nimic”, sună declaraţia şoc a lui Fortuna. Lumea fizică de pe Pământ va fi transpusă pe Lună, dar la o scară mai mică, numai acele localităţi care au reprezentanţi acolo. Dacă dintr-o ţară nu vor fi 100.000 de reprezentanţi, acea ţară nu va exista acolo, în locul ei va fi apă.

 

Comentarii

comentarii