Acasă Actualitate Vino să faci sport şi o faptă bună: Minimaratonul “Pentru Voi” Timişoara

Vino să faci sport şi o faptă bună: Minimaratonul “Pentru Voi” Timişoara

415
DISTRIBUIȚI

pt voi timisoara DSCF0369Sâmbătă, 28 iunie, la Clubul Helios Sport Timişoara, de la ora 10,  Fundaţia „Pentru Voi” organizează două competiţii caritative, în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi.

1. Minimaratonul „Pentru Voi”, care se adresează companiilor, care sunt invitate să înscrie una sau mai multe echipe formate din 5 persoane pentru o alergare pe o distanţă de 2,5 km în zona stadionului „Dan Păltinişanu”. „Primele trei echipe vor fi premiate. Înscrierea unei echipe presupune o sponsorizare de 300 de lei către fundaţia noastră”, a spus Laila Onu, directorul Fundaţiei „Pentru Voi”.
2. „Pedalează Pentru Voi” se adresează echipelor formate din 3 persoane: familii, prieteni, copii şi constă în parcurgerea unei distante de 2,5 km cu bicicleta proprie, întrecere care va aduce premii surpriză. Înscrierea unei echipe presupune o sponsorizare de 50 de lei către Fundaţia “Pentru Voi”. Premiile vor fi înmânate de către personalităţi din lumea sportului românesc.
„Pentru familiile şi prietenii competitorilor sau pentru cei care nu doresc să participe la o competiţie, dar vor să fie alături de noi în această zi, vom avea pregătită o şedinţă de zumba cu instructorul sportiv Melania Omescu şi o demonstraţie de karate cu senseiul Florin Boca. Sperăm că veţi răspunde pozitiv invitaţiei noastre şi companiile voastre vor înscrie cel puţin o echipă în această competiţie. Evenimentul şi numele companiilor participante vor fi mediatizate. Vă stăm la dispoziţie cu afişe, pe care le puteţi expune la sediul firmelor pentru implicarea angajaţilor şi cu detalii privind organizarea evenimentului. Vino să faci un pic de sport şi o faptă bună”, este mesajul Fundaţiei “Pentru Voi” Timişoara. Evenimentul este organizat în cadrul unui proiect cofinanţat printr-un grant din partea Elveţiei, prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană.

Comentarii

comentarii