Acasă Actualitate Viorel Coifan, votat președinte interimar al seniorilor liberali din Timișoara

Viorel Coifan, votat președinte interimar al seniorilor liberali din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Viorel Coifan a fost votat de Biroul Politic Local al PNL Timișoara în funcția de președinte interimar al seniorilor. Acesta a fost propus de Cosmin Tabără, viceprimar al Timișoarei și președinte al PNL Timișoara.

„Începând de azi, la propunerea mea și cu votul în unanimitate al colegilor din BPL PNL Timișoara, Viorel Coifan a fost desemnat președinte interimar al seniorilor liberali din PNL Timişoara. Îi urăm succes și îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru #PNL până în momentul de față. Experiența dlui Coifan este utilă pentru noi, toți cei din PNL Timiş”, transmite Cosmin Tabără pe pagina sa de Facebook.

Coifan a intrat în PNL în 1990. În perioada 1991-92 a fost subprefect, pentru ca mai apoi, până în 2000, să fie președinte al filialei județene a Partidului Național Liberal, pe când era și președintele Consiliului Județean Timiș. După aceea, între 2000 și 2004, a fost deputat, pentru ca ulterior să se reîntoarcă la Consiliul Județean. Critic la adresa fostului președinte PNL Timiș, Nicolae Robu, Coifan nu s-a mai regăsit pe listele de la alegerile locale din 2020, însă după alegeri a devenit consilier personal al actualului președinte al CJT, Alin Nica.

Comentarii

comentarii