Acasă Cultura VIP Seniorii – în slujba Timișoarei

VIP Seniorii – în slujba Timișoarei

1480
DISTRIBUIȚI

Filiala „Valeriu Braniște” Timiș a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România – președinte acad. Ioan David, directorul Institutului de Studii Banatice „Titu Maiorescu” al Filialei Timişoara a Academiei Române – a organizat, vineri, 9 octombrie, conferința de lansare a revistei „VIP Seniorii”, la sediul UZPR din Timișoara, str. Martin Luther nr.4, (în curtea Bastionului Theresia, lângă Muzeul Popa’s).

De asemenea, cu acest prilej a fost prezentată și revista Luceafărul de Vest și a fost adus un omagiu veteranului presei timișorene, Cezar Ioana, trecut la cele veșnice, în acest zile, dar și regretatului om de cultură, Nicolae Danciu Petniceanu.

Despre personalitatea complexă a regretatului jurnalist Cezar Ioana au vorbit mai mulți colegi și prieteni care l-au cunoscut îndeaproape și au lucrat împreună de-a lungul anilor.

Dumitru Buțoi, membru al Comitetului de Conducere al filialei Timiș a UZPR, a făcut o prezentare succintă a celor două reviste. Amintim că la VIP Seniorii, ajunsă la numărul III, semnează jurnaliști și oameni de cultură din Timișoara, din Banat, dar și din alte județe din România, precum și din multe țări din lume.

”În următoarele zile vom pune în circuit VIP Seniorii și așteptăm colaborările dumneavoastră pentru a ne implica în activitatea de cultură a campaniei privind Timișoara Capitala Culturală Europeană. Sperăm să fim ajutați în demersul nostru, fiindcă vrem să facem ceva util și durabil pentru Timișoara și pentru România”, a spus Dumitru Buțoi.

Comentarii

comentarii