Acasă Sănătate Virgil Musta, sfaturi importante care pot ajuta enorm în procesul de vindecare...

Virgil Musta, sfaturi importante care pot ajuta enorm în procesul de vindecare a pacienţilor cu forme uşoare de COVID

DISTRIBUIȚI

Doctorul Virgil Musta vine cu sfaturi importante pentru pacienţii care au forme uşoare de coronavirus. Medicul din Timişoara a vorbit şi despre modul prin care ne putem întări sistemul imunitar.

„Evident, nu se îngrașă porcul în ajun și nici nu veți avea sistemul imunitar turat la maximum doar după ce ați mâncat câteva lămâi. Este nevoie de timp. Însă odihna, o alimentație bună și administrarea unor vitamine pot ajuta enorm în procesul de recuperare.

Mâncați multe fructe și legume proaspete, bogate în vitamine și minerale, cereți unui apropiat să vă aducă de la piață și să vă lase la ușă fructe de pădure (cătină, aronia, merișoare, afine) pe care să le combinați cu miere, cu polen”, a explicat doctorul Virgil Musta.

Medicii de familie vor prelua monitorizarea pacienţilor asimptomatici, motiv pentru care se va modifica și fluxul informaţional utilizat în raportarea datelor referitoare la infecţia cu virusul SARS CoV- 2.

Pacientul pozitiv SARS COV 2 nu mai trebuie retestat RT-PCR timp de 90 de zile de la vindecare, cu excepţia persoanelor cu imunodepresii severe sau a celor care dezvoltă simptomatologie clar sugestivă.

Comentarii

comentarii