Acasă Actualitate Viviana, noul „purtător de telefon” al lui Robu?

Viviana, noul „purtător de telefon” al lui Robu?

2046
DISTRIBUIȚI

După numirea lui Cătălin Iapă ca secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, la conferința sa din 21 ianuarie, primarul Nicolae Robu nu a mai avut pe cine să pună să-i instaleze telefonul cu care își filmează ședințele și a fost nevoit să apeleze la o funcționară din Primărie. Viviana, spune Robu mai mult sau mai puțin ironic, este acum „pe trambulina către posturi înalte”,

„Viviana este angajată a Primăriei. Este angajată mai demult, funcționar public”, a mai spus primarul. Întrebat, după aceea, dacă aceasta are în funcțiile postului „ajutorul tehnic”, Robu a răspuns: „Are! Pentru fiecare fișă a postului este trecut și «execută alte lucruri considerate necesare»”.  

Din informațiile disponibile pe site-ul Primăriei, reiese că Viviana Odrobot a câștigat concursul pentru „consilier clasa I gradul profesional debutant”, la Biroul Generare si Management Proiecte Edilitare, organizat în 27 noiembrie 2018. Aceasta a obținut 110 puncte, 50 la proba scrisă, și 60 la interviu, având doar o contracandidată, care o obținut cu nouă puncte mai puțin.

Numele acesteia mai apare ca persoană de contact din partea Primăriei la evenimentul „1st regional stakeholder meeting – Timișoara”, desfășurat chiar cu o zi de conferință, pe 20 ianuarie 2020. Proiectul a fost finanțat prin programul Interreg Europe, având ca scop „implementarea soluțiilor inovative pentru uzul și plata serviciilor integrate de transport public”. Dacă s-a descurcat acolo, de ce nu s-ar descurca și cu instalarea unui telefon?

Nimic nu este însă întâmplător. Legăturile Vivianei cu PNL sunt chiar genetice. Mama, Sabina Odobrot este secretară şi contabilă de la sediul PNT Timiș, iar tatăl, Sorin Odrobot, este vechi membru de partid și șef formație întreținere curentă/exploatare, la Aquatim S.A. Timișoara.

Comentarii

comentarii