Acasă Actualitate VO Arad, realizată în proporție de peste 40%, cu 175 de angajați

VO Arad, realizată în proporție de peste 40%, cu 175 de angajați

DISTRIBUIȚI

Lucrările pentru obiectivul de investiții varianta ocolitoare (VO) a municipiului Arad au început în toamna anului trecut, antreprenorul lucrării fiind PORR Construct, iar în acest moment în proporție de peste 40% lucrarea este îndeplinită.

CNAIR S.A, prin DRDP Timişoara, este supervizor al acestei investiții lansate de Consiliul Judetean Arad, în parteneriat cu Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Stadiul lucrării este de peste 40%. Se lucrează susținut cu circa 175 de muncitori, inclusiv personal TESA.

La partea de drum sunt în curs de execuție lucrări la terasamente, umpluturi la rampa podului peste Mureș, strat de formă, fundație din balast.

La podul peste Mureș se lucrează atât la infrastructura podului, cât și la suprastructură, montându-se grinzi, predale, placă de suprabetonare. În paralel, se fac lucrările de relocare a utilităților.

La pasajul peste CF, a fost finalizată infrastructura, fiind în curs de execuție suprastructura pasajului (grinzi, predale, placă de suprabetonare).

Termenul de finalizare al contractului este ianuarie 2025. Date tehnice despre VO Arad Est:

11 km lungime, 1 pod peste râul Mureș, 1 pasaj peste calea ferată, 5 sensuri giratorii, 2 intersecții în cruce, 1 pistă de biciclete de 7,2 km, 2 stații pentru mijloace de transport în comun.

 

Comentarii

comentarii