Acasă Actualitate Voichița Lăzureanu și colegii de la PSD și-au depus semnăturile pentru Primăria...

Voichița Lăzureanu și colegii de la PSD și-au depus semnăturile pentru Primăria și Consiliul Local Timișoara

1693
DISTRIBUIȚI

După ce la prânz PSD Timiș a mers la Prefectură pentru a-și depune semnăturile și lista de candidați pentru Consiliul Județean, la ora 15.30, social-democrații au mers și la Primăria Timișoara. La prefectură a vorbit Dobra, la primărie, Voichița Lăzureanu, candidatul pentru primar.

„Am făcut un prim pas în câștigarea Primăriei Municipiului Timișoara și împreună cu întreaga echipă prezentă aici de față suntem determinați să facem bine Timișoara, să fim alegerea sănătoasă pentru Timișoara, să readucem Timișoara la renumele adevărat de «Mica Vienă», nu doar cu numele, ci cu tot ce înseamnă aceasta. Să fie un oraș cu nivel de trai înalt, un oraș cu servicii de calitate, un oraș pentru confortul și siguranța cetățeanului, să fie un oraș prietenos cu mediul, să fie un oraș în parteneriat cu cetățeanul.

Ne dorim creșterea calității vieții timișorenilor și doar împreună, în echipă, putem reuși. Voi fi un primar al tuturor timișorenilor, voi asculta vocea timișorenilor și voi face proiecte doar în favoarea timișorenilor”, a declarat Lăzureanu, fostul manager al Spitalului „Victor Babeș”, care acum candidează la primărie. Lista pentru Consiliul Local propusă de PSD, și cu suținerea PPU-sl este: Sebastian Răducanu, Sorin Ionescu, Andra Bloțiu, Radu Țoancă, Ioan Ștefan Szatmari, Gabriela Popovici, Luminița Țundrea, Octavian Mazilu, Răzvan Barta, Ion Ardeal Ieremia și Loredana Florineta Olajos.

Comentarii

comentarii