Acasă Eveniment Volkswagen căutat de polițiștii italieni, găsit la PTF Naidăș

Volkswagen căutat de polițiștii italieni, găsit la PTF Naidăș

580
DISTRIBUIȚI

Pe 10 noiembrie, în jurul orei 14.20, poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăș au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca Volkswagen care figura ca fiind căutat de autorităţile italiene. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, dorea efectuarea formalităţilor de control la frontieră.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră cărășeni au constatat faptul că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia la data de 14 aprilie 2019. Bărbatul a declarat că nu știa că autoturismul este căutat de autorități, atunci când a cumpărat maşina, în luna decembrie a anului trecut.

„Drept urmare, autovehiculul, în valoare de aproximativ 3.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăș, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire”, au transmis reprezentanții Poliției de frontieră.

Comentarii

comentarii