Acasă Actualitate Voluntarii de la Acasă în Banat au reconstruit casa Codruței din Țipari

Voluntarii de la Acasă în Banat au reconstruit casa Codruței din Țipari

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, la casa Codruței din Țipari a fost o zi importantă. Voluntarii Asociației Acasă în Banat au început amorțiți de vremea mohorâtă, apoi s-au încălzit către prânz, iar spre seară s-a întâmplat minunea: casa a fost ridicată și structura acoperișului pe poziție!

Toți voluntarii care au participat au tras tare și erau convinși că a doua zi abia își vor mai simți mâinile și picioarele! Dar a meritat. “Cu toți am fost motivați să dăm o șansă familiei Codruței și băieților ei, Bogdan si David. Până și ei au pus mâna și au făcut treabă, uimiți de ceea ce se întâmplă în jurul lor”, este mesajul tinerilor voluntari.

Ce au făcut până acum? Pe scurt, au reconstruit căsuța. Practic, în momentul în care au dat jos acoperișul, zidul din spate a căzut, iar celelalte au trebuit stabilizate pentru că și ele sunt șubrede.

 Le-au construit structura acoperișului și urmează să îl acopere cu tablă. În turnul de apă au refăcut camerele de jos, au pregătit pereții pentru zugrăvit și au montat ferestrele.

“Și ne-am grăbit pentru a ne asigura că au unde să doarmă peste noapte.

Mulțumim lui Marian și Patrick Plast Lugoj pentru donația de ferestre termopane! Mulțumiri Ancuta Sirbu pentru găzduire și grija față de familie! Mulțumiri voluntarilor care au participat și tuturor donatorilor care au sprijinit acțiunea!

Urmează ca săptămâna viitoare să continuăm, pentru a termina acoperișul, a închide toate ușile și ferestrele, finisajele, dotările etc. Avem nevoie în continuare de sprijin pentru a finaliza tot ceea ce ne-am propus și de aceea vă rugăm să donați specificând în transfer „Casa Codruța Țipari””, îndeamnă Acasă în Banat.

Titular: Asociația Acasă în Banat

Cont LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801

Cont EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801

SWIFT/BIC: BTRLRO22

Revolut: 0748918091

PayPal: acasainbanat@gmail.com

Comentarii

comentarii