Acasă Actualitate Vrei să te vaccinezi? DAS Timișoara a pus la dispoziția cetățenilor Call...

Vrei să te vaccinezi? DAS Timișoara a pus la dispoziția cetățenilor Call Center 0356.406.517

343
DISTRIBUIȚI

În vederea înscrierii și programării în Platforma națională de vaccinare împotriva COVID-19, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara a pus la dispoziția cetățenilor CALL CENTER 0356 406517, începând de marți 26 ianuarie 2021.

Corina Eva, purtător de cuvânt, a explicat că, de luni până duminică, inclusiv, în intervalul orar 8-19, timișorenii pot apela acest număr de telefon dacă doresc să se programeze în vederea vaccinării.

Apelul va fi preluat de către un angajat al Direcției de Asistență Socială Timișoara, care va întocmi în acest sens o fișă de înregistrare, îl va înscrie pe platforma națională și îl va programa la un centru de vaccinare, respectiv o echipă mobilă (dacă situația medicală impune acest lucru), atunci când platforma va permite programarea, în funcție de numărul disponibil de vaccinuri existent în Timișoara.

”Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara face precizarea că acest serviciu de CALL CENTER se adresează exclusiv persoanelor care locuiesc în fapt pe raza municipiului nostru. De asemenea, timișorenii trebuie să știe ca inițierea apelului reprezintă acceptul lor cu privire la furnizarea de informații cu caracter personal, date necesare în vederea înscrierii pentru vaccinare.

În momentul realizării acestei programări, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara va anunță persoana despre data, ora și centrul de vaccinare la care a fost programată”, a mai spus Corina Eva.

 

Comentarii

comentarii