Acasă Actualitate Vrei să vizitezi conacul Hodoni sau să admiri Turnul Pompierilor din Giarmata?...

Vrei să vizitezi conacul Hodoni sau să admiri Turnul Pompierilor din Giarmata? Turism Timiș are mai multe soluții!

DISTRIBUIȚI

Călătorii în Timiș pe liniile de transport metropolitan! Vrei să vizitezi conacul Hodoni sau să admiri Turnul Pompierilor din Giarmata, Timiș, România sau să mergi pe urmele șvabilor de la Șandra? Iată cum faci! Detalii pe Turism Timiș, facebook.

Luni 3 octombrie, în premieră, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiș a lansat, oficial, programul Vară în Metropolă, cu 20 de linii de transport.

Delia Barbu, directoarea APDT Timiș a explicat că acesta este un produs care folosește infrastructura de transport locală pentru promovarea turismului cultural în județ.

Programul răspunde atât așteptărilor pe care le au locuitorii orașului în ceea ce privește legăturile de transport spre obiective turistice din proximitatea metropolei, cât și tendinței actuale de îmbunătățire a modelelor de turism și transport, urmărind sustenabilitatea deplină a acestora din punct de vedere social, economic și al mediului.

Proiectul Vară în Metropolă este cofinanțat de Consiliul Județean Timiș prin programul TimCultura 2022 și se adresează tuturir categoriilor de vârstă.

Ospitalitate de-a lungul râului Bega

Turism Timiș realizează prima hartă a ofertelor pe care cicloturiștii, și nu numai aceștia, le pot accesa într-o călătorie de-a lungul canalului Bega.

Produsul face parte totbdin proiectul Vară în Metropolă, acțiune cofinanțată de Consiliul Județean Timiș prin programul TimCultura 2022.

De asemenea, tot luni 3 octombrie, APDT Timiș și Memorialul Revoluției din Timișoara au lansat Turul virtual al evenimentelor Revoluției din 1989: “Eroii nu mor niciodată!”

Într-un timp al digitalizării și al diversificării experiențelor aducem poveștile eroilor și evenimentele din Decembrie 1989 în atenția generațiilor tinere, tot mai interesate de tehnologie, și oferim destinației noastre posibilitatea de a prezenta, prin intermediul ochelarilor VR, informații despre acest moment definitoriu în istoria noastră, ca o invitație de a descoperi spiritul liber al oamenilor – a explicat Gino Rado, președintele Memorialului Revoluției din Timișoara.

Produsul face parte din proiectul Vară în Metropolă și este realizat de Turism Timiș în colaborare cu Asociatia Memorialul Revolutiei 16-22 Decembrie 1989 din Timisoara. Acțiune cofinanțată de Consiliul Județean Timiș prin programul TimCultura 2022.

 

 

Comentarii

comentarii