Acasă Actualitate Vremea se încălzește ușor, șanse mici de ninsoare în Banat

Vremea se încălzește ușor, șanse mici de ninsoare în Banat

863
DISTRIBUIȚI
xapada740

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru următoarele două săptămâni, intervalul 7 – 19 ianuarie 2020.

În primele zile vremea se va încălzi ușor, urmând ca temperaturile să atingă valorile medii ale perioadei spre finalul săptămânii. Meteorologii anunță că probabilitatea de ploaie sau ninsoare va fi redusă.

În Banat, intervalul de prognoză va debuta cu un regim termic în general caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice în această perioadă din an, cu o medie a maximelor ce se va situa în jurul valorii de 2 grade. Din data de 8 ianuarie vremea se va încălzi treptat, iar până la sfârșitul perioadei de referință variațiile termice vor fi nesemnificative, astfel încât se estimează a se înregistra temperaturi maxime cuprinse între 4 și 8 grade, în medie regională. Temperaturile nocturne vor fi negative de-a lungul celor două săptămâni și se vor situa în medie între -4 și -2 grade, mai puțin în primele trei nopți, când vor tinde spre valori de -8….-6 grade.

Pe tot parcursul intervalului de prognoză probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi extrem de redusă.

Comentarii

comentarii