Acasă Actualitate Vreți aqua park, spital regional sau centură? Votați proiectele prioritare pentru Timișoara

Vreți aqua park, spital regional sau centură? Votați proiectele prioritare pentru Timișoara

1836
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Consiliului Județean Timiș vă cer să votați proiectele prioritare pentru Timișoara. Aceștia propun o listă cu zece proiecte, iar voi sunteți invitați să le votați pentru a le transmite care e mai importat în opinia voastră. Aveți de ales între centură, spital regional, aqua park și alte proiecte.

Este vorba despre cele zece proiecte pe care Consiliul Județean Timiș le-a propus Băncii Mondiale. Puteți vota cel mai important proiect până în 22 martie 2019, aici: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk.

„Banca Mondială și Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România ne-au solicitat în cadrul campaniei „Alege prioritățile orașului tău” o listă de 10 investiții majore care să fie finanțate în Județul Timiș. În urma analizei pe care am făcut-o pot să vă anunț că am propus următoarele obiective, pe care le consider esențiale pentru dezvoltarea Timișoarei și a Județului Timiș și a căror valoare depășește 700 de milioane de euro: Sală Polivalentă, Stadion nou, Terminalul Intermodal, Institutul de Oncologie, Spitalul Regional, Centura Nord-Vest Timișoara, Aqua Park, Extinderea Aeroportului, Drum Eurotrans Timișoara-Moravița, Legătura rutieră dintre A1 și DN69”, a spus Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

 

Comentarii

comentarii