Acasă Economic Week-end pentru jobul ideal, dacă-l cauţi la Angajatori de TOP

Week-end pentru jobul ideal, dacă-l cauţi la Angajatori de TOP

DISTRIBUIȚI

S-ar putea să întâlneşti şansa vieţii tale, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, unde este „weekendul Angajatorilor de TOP, care-ţi poate oferi jobul perfect.

Sunt amenajate foarte multe tarabe cu oameni formidabili, gata să te ajute și să îți ofere informațiile necesare. Am trecut și eu pe la câteva tarabe care „mi-au făcut cu ochiul”, cu oamenii foarte politicoși care mi-au adresat mai multe întrebări, pentru a mă putea îndruma, iar eu am primit la rândul meu răspunsuri concrete.

„Nu mă așteptam să găsesc așa multă lume la acest târg de gioburi, dar spre surpinderea mea, sala este plină de oameni interesați să-și găsească jobul visurilor, dar şi de oameni dispuşi să-i ajute”, este de părere Marius Tărcaci, un tânăr care, la fel ca şi mine, testează piaţa muncii.

Angajatori de TOP este cel mai important târg de cariera dedicat profesioniştilor şi studenţilor aflaţi în căutarea unui job. Începând cu anul 2006, târgul este unul de referinţă pentru piaţa de resurse umane, concentrând un procent semnificativ din oferta locurilor de muncă prin participarea celor mai importante companii din Romania. Fiecare ediţie oferă acces la peste 70 de companii şi 3000 de joburi în Timişoara.

Comentarii

comentarii