Acasă Actualitate Weekend cu joacă, la Iulius Town Timișoara

Weekend cu joacă, la Iulius Town Timișoara

676
DISTRIBUIȚI

Cum să întâmpini cel mai bine toamna, dacă nu printr-o sesiune de shopping. Pe lângă colecțiile din magazine, la Iulius Town, vei descoperi și un târg de accesorii și bijuterii. Totodată, teatrul de păpuși a pregătit o nouă scenetă pentru copii, iar Trenulețul Distracției și caruselul își așteaptă călătorii.

Pasionatele de fashion, iubitoarele de accesorii sau cei care sunt în căutarea cadoului perfect sunt așteptați în Iulius Town Timișoara. De vineri până duminică, în perioada 9 – 11 octombrie 2020, va avea loc târgul de bijuterii și accesorii fashion. Cercei pentru un plus de strălucire, coliere ce oferă o notă glam ținutei sau brățări care îți vor pune în valoare stilul și multe alte accesorii pot fi descoperite la târg.

Teatrul de păpuși îi așteaptă și în acest weekend pe cei mici, în Iulius Gardens. Duminică, de la ora 11.00, „Căruța cu povești” le va spune copiilor cele mai frumoase basme. Dacă ai acasă un pasionat de prințese, eroi curajoși sau zâne, lasă-l să descopere lumea fantasticului, la teatrul de păpuși!

Trenulețul Distracției este prezent și el în Iulius Gardens și îi așteaptă pe pasageri miercuri și joi, de la ora 16.00 până la 20.00. De vineri până duminică, distracția începe de la amiază și ține până spre seară, în intervalul orar 12.0016.00 și 17.0020.00.

Și caruselul venețian le propune celor mici sesiuni de distracție speciale, printre ceșcuțele rotitoare și căluții care se balansează. Copiii sunt așteptați la carusel de luni până joi, de la ora 12.00 până la 20.00, iar vineri, sâmbăta și duminica, de la ora 10.00 la 22.00.

Comentarii

comentarii