Acasă Actualitate Weekend de Halloween cu evenimente pentru toată familia la Shopping City...

Weekend de Halloween cu evenimente pentru toată familia la Shopping City Timișoara

DISTRIBUIȚI

Shopping City Timișoara încheie luna cu un weekend plin de evenimente pentru toate vârstele. Vineri, 28 octombrie, timișorenii sunt invitați la aniversarea de 1 an a cafenelei Tucano Coffee Honduras, cu degustări de cafea, flash mob, expoziție de pictură, sport și muzică live, în timp ce zilele de sâmbătă și duminică sunt rezervate copiilor care așteaptă cu nerăbdare activitățile de Halloween. Cei mici sunt invitați la spectacole de teatru de păpuși, ateliere de sculptat dovleci și pictură pe față.

„Pe 28 octombrie lăsăm oboseala de o parte și aducem cu noi veselia și distracția. Am pregătit o mulțime de momente frumoase în semn de mulțumire pentru toți cei care ne-au fost alături în acest prim an de Tucano Coffee Honduras”, spun reprezentanții Tucano Coffee Honduras.

Iubitorii de cafea de specialitate vor putea degusta cafeaua pregătită de barista Tucano Coffee Honduras vineri, între orele 10.00-12.00 și 16.00-18.00. Tot de la ora 16.00, vor putea admira picturile realizate de copiii de la Șevaletul Anei, care vor fi expuse în cafenea până la ora 20.00.

Aniversarea continuă cu un flash mob organizat de Fresh Kidz Crew de la clubul Tip Top Timișoara și Fit Dance Crew, coordonate de Roxana Pițur. Toți cei care vor să se alăture acțiunii sunt așteptați în fața magazinului Zara la ora 19.00, de unde vor pleca în pași de dans.

De la ora 20.00, Move Sport Concept by Alex Miu și Dj. Rebel and Fabricio El Latino Live Music dau tonul distracției pe scena din parcarea aflată în fața cafenelei Tucano Honduras.

Ateliere de Halloween și spectacole pentru copii

Weekendul 29-30 octombrie este dedicat copiilor. Cele mai frumoase povești ale copilăriei prind viață sâmbătă la spectacolul de teatru de păpuși care va avea loc în zona magazinului Zara, de la ora 13.00. Accesul este liber.

Sâmbătă și duminică, de la ora 15.00, cei mici sunt așteptați la atelierul de sculptat dovleci, unde își vor putea crea propriul dovleac de Halloween.

Zâne, pirați, vrăjitoare și super eroi vor ieși la iveală la atelierul de pictură pe față, organizat sâmbătă și duminică de la ora 17.00.

„Știm că pentru părinți poate fi o provocare să găsească activități creative și educative pentru cei mici, de aceea profităm de orice ocazie pentru a petrece timpul cu sens și a crea amintiri frumoase împreună. Halloween-ul o sărbătoare așteptată cu drag de toți copiii și un prilej de distracție pentru întreaga familie, iar noi am pregătit activități speciale în acest weekend, la care sperăm să ni se alăture cât mai mulți copii și părinți”, spun reprezentanții Shopping City Timișoara.

Comentarii

comentarii