Acasă Show-biz Weekend fashion la Bastion

Weekend fashion la Bastion

702
DISTRIBUIȚI

weekend fashionBastionul Theresia devine, din nou, destinația preferată a designerilor din vestul țării. Aflându-se la a treia ediție, evenimentul Fashion Fridays – Designers’ Summer Fair va continua să surprindă și să încânte publicul prin ținute autentice, accesorii moderne și multă culoare.

Fiind considerat un weekend de vacanță fashion, pe lângă cei 40 de designeri participanți, publicul va mai avea parte și de momente relaxante. În acest sens, Zai après café oferă limonade și coktailuri răcoritoare. Prezenți la eveniment vor fi fotografi, modele, make-up artiști, stiliști și bloggeri.

Evenimentul este susținut de Consiliul Județean Timiș, în scopul promovării modei, culturii și artei românești. Fashion Fridays încurajează noua campanie umanitară „Pozează și donează”, în colaborare cu fundația People for People, pentru a susține copiii de la Centrul de primire în regim de urgență Timișoara. În acest scop, persoanele prezente la eveniment pot dona în schimbul unei poze. Totodată, pot avea parte și de o surpriză: șansa de a câștiga o ținută de designer.

Așadar, toată lumea este așteptă în perioada 31 mai – 1 iunie, începând cu ora 10.00, la Bastion.

Comentarii

comentarii