Acasă Economic Western Union şi Banca Transilvania lansează serviciul de transfer de bani prin...

Western Union şi Banca Transilvania lansează serviciul de transfer de bani prin Internet Banking

460
DISTRIBUIȚI

 Western Union, liderul global în servicii de plăţi, şi Banca Transilvania, cea mai mare instituţie bancară cu capital privat majoritar românesc, au lansat, în premieră în România, serviciul de transfer de bani prin Internet Banking. 

Noul serviciu permite trimiterea şi primirea de bani din şi în România, prin serviciul Internet Banking al Băncii Transilvania, BT24 (www.bt24.ro), utilizând Western Union Money Transfer. „Serviciul de transfer de bani Western Union prin internet banking le oferă consumatorilor o alternativă modernă de a trimite sau a primi bani. Aceştia îşi doresc să aibă tot mai multe opţiuni atunci când efectuează transferuri financiare, iar acum le dăm posibilitatea să o facă şi online. Noul serviciu aduce în plus un comision de transfer mai avantajos pe lângă beneficiile asigurate deja de Western Union: accesul la o reţea ce acoperă 200 de ţări din întreaga lume, o experienţă de peste 160 de ani în transferurile financiare şi siguranţa celor mai stricte standarde internaţionale de conformitate”, spune Daniela Budurea, Country Director Western Union România şi Bulgaria. Declan Daly, Vice-Preşedinte Regional Western Union pentru Europa Centrală adaugă „Nevoile consumatorilor se schimbă. Vrem să le punem la îndemână serviciul Western Union şi pe alte canale. Viziunea noastră este să devenim reţeaua şi marca globală care pune banii în mişcare. Aceasta înseamnă că, în viitor, consumatorii vor putea folosi serviciile Western Union de la plata facturilor şi până la primirea sau trimiterea de bani în caz de urgenţă atunci când călătoresc sau pentru efectuarea de plăţi internaţionale în cazul companiilor mici şi mijlocii care fac afaceri în afara ţărilor lor”. 

Serviciul este accesibil clienţilor Băncii Transilvania care au un cont deschis în lei, euro şi/sau USD. Clienţii pot trimite bani atât în străinătate, în reţeaua globală Western Union din peste 200 de ţări şi teritorii din lume, cât şi în România, direct din conturile personale, prin serviciul Internet Banking BT24. Se pot, de asemenea, primi sume de bani trimise prin Western Union din reţeaua internaţională sau locală, care vor fi virate direct în conturile personale ale destinatarilor. „Împreună cu Western Union lansăm facilitatea de transfer de bani prin internet banking, continuând să venim cu servicii în premieră pentru clienţii noştri. Avem în palmares inclusiv o premieră mondială, prin lansarea, în România, în 2010, a serviciului de transfer de bani prin bancomat. Suntem onoraţi de acest parteneriat şi, tocmai de aceea, Banca Transilvania răspunde mereu provocărilor inovatoare propuse de echipa Western Union”, a declarat Leontin Toderici, director executiv – COO, Banca Transilvania.

Comentarii

comentarii