Acasă Economic Wizz Air anunță ruta Timișoara – Zakynthos

Wizz Air anunță ruta Timișoara – Zakynthos

DISTRIBUIȚI

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă* din Europa, a anunțat astăzi noi rute din București către Luxemburg și Skiathos, precum și din Timișoara către Zakynthos. Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 149 RON**.

Călătorii români care pleacă de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București au șansa de a vizita două noi destinații, printre care și Luxemburg, destinație de călătorie populară datorită vechilor cetăți, peisajelor pitorești și văilor care produc unele dintre cele mai bune vinuri din lume. Una dintre principalele atracții este Centrul Vechi al orașului. Conservat într-un mod minunat, acesta a fost desemnat Patrimoniu Mondial UNESCO în 1994. Turiștii pot descoperi locuri frumoase, cum ar fi Place d’Armes, o mică piață din zona pietonală, Chemin de la Corniche, cel mai frumos „balcon” din Europa, liftul panoramic Pfaffenthal și grandiosul Palat Ducal.

Skiathos este una dintre cele mai verzi insule din Arhipelagul insulelor Sporade, Grecia, care te poate surprinde cu plajele aurii, natura, pădurile bogate și viața de noapte efervescentă. Insula este pitorească, neatinsă, cu apa cristalină a Mării Egee. Cea mai faimoasă și vizitată plajă este Koukounaries, considerată a fi una dintre cele mai frumoase plaje la Marea Mediterană. Skiathos combină tot ceea ce este necesar pentru o vacanță de vară perfectă: coaste uimitoare, hoteluri de lux, servicii extraordinare pentru clienți, mese rafinate și o mulțime de locuri unde te poți bucura de apus.

Pasagerii care pleacă de la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timişoara pot rezerva acum zboruri directe către fermecătoarea insulă Zakynthos, renumită pentru plajele sale, apa albastră, peșterile sulfuroase din jur, atmosfera de petrecere și stâncile maiestuoase. Zakynthos îi va surprinde pe turiști datorită priveliștilor sale romantice la apus de soare, excursiilor cu barca în peșteri, mâncărurilor tradiționale și peisajelor de vis.

RUTĂ ZILE ÎNCEPÂND CU DE LA**
București-Luxemburg marți, sâmbătă 13 iunie 2023 29,99 EUR / 149 RON
București-Skiathos joi, duminică 15 iunie 2023 34,99 EUR / 169 RON
Timișoara-Zakynthos joi 15 iunie 2023 34,99 EUR / 169 RON

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager, a spus: „Ne face plăcere să adăugăm mai multe destinații de vacanță și city-break rețelei din România, oferind clienților noștri mai multe ocazii pentru a explora orașe noi și de a se bucura de vacanța de vară. Noile rute operate de la Timișoara și București către Luxemburg, Zakynthos și Skiathos vor oferi pasagerilor români aventuri și experiențe de neuitat. La WIZZ, oferim în continuare rute cu tarif redus către o serie de destinații minunate și așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm pasagerii la bordul flotei noastre noi și sustenabile de aeronave Airbus.”

Pentru o garanție în plus, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

Comentarii

comentarii