Acasă Economic Wizz Air dublează capacitatea alocată bazei din Timișoara

Wizz Air dublează capacitatea alocată bazei din Timișoara

366
DISTRIBUIȚI

wizz airWizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est a anunţat mieryucir, 2 iulie, extinderea operațiunilor de la Timişoara.

Compania va aloca începând cu 1 noiembrie 2014 o a doua aeronavă Airbus A320, adăugând 4 noi servicii: de la 1 noiembrie, vor fi operate de două ori pe săptămână zboruri de la Timişoara spre Munchen Memmingen şi Torino, urmate de două servicii săptămânale spre Bruxelles Charleroi şi Frankfurt Hahn, începând cu 2 şi respectiv 3 noiembrie. Cu aceste 4 noi servicii, Wizz Air oferă în prezent de la Timişoara 14 rute spre 6 ţări. Compania a anunţat, de asemenea, creşterea frecvenţelor pe unele dintre cele mai populare rute. La Milano Bergamo se poate ajunge cu 5 zboruri săptămânale iar rutele populare din Timişoara spre Londra Luton şi Roma Ciampino vor fi operate de 4 ori pe săptămână, în timp ce ruta Timişoara – Dortmund este disponibilă începând cu noiembrie 2014, de 3 ori pe săptămână. Biletele pentru cele mai noi rute Wizz Air sunt disponibile la vânzare pe wizzair.com.
“Anunţul de astăzi reprezintă o veste foarte bună pentru regiune. Dublându-ne flota în Timişoara vom facilita crearea de noi locuri de muncă şi sperăm că vom stimula turismul local. Cu aceste patru noi zboruri, oferim în prezent 14 rute internaţionale. Sperăm că noile rute vor fi bine primite de către clienţii noştri şi vor avea beneficii în turism şi aviaţie, întrucât aducem mai multe tarife accesibile în România”, a declarat, la Timișoara. John Stephenson, executive vice president Wizz Air.

Comentarii

comentarii