Acasă Economic Wizz Air introduce plata exclusiv fără contact pentru cumpărături la bordul zborurilor...

Wizz Air introduce plata exclusiv fără contact pentru cumpărături la bordul zborurilor din Timișoara

2470
DISTRIBUIȚI

Wizz Air, principala companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cea mai ecologică linie aeriană din Europa*, a anunțat că, începând de astăzi, toate plățile de la bordul aeronavelor ce operează zborurile de la și spre baza din Timișoara vor putea fi efectuate doar prin mijloace de plată fără contact, în sprijinul măsurilor de protecție pentru pasageri. Proiectul pilot vine în urma măsurilor luate deja de companie începând cu luna mai, precum încurajarea plăților fără contact la bordul aeronavei și eliminarea tuturor revistelor, pentru a elimina orice contact fizic nenecesar între pasageri și echipaj.

Măsurile de protecție precum și sănătatea și siguranța pasagerilor și a echipajului sunt primele pe lista de priorități ale companiei. Așadar, pentru a ajuta pasagerii și echipajul să călătorească în siguranță și fără griji, Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare pentru a sprijini distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord. Ca parte a măsurilor de protecție a sănătății clienților și a echipajului, pasagerii ar trebui să facă check-in și orice achiziții de servicii online, cum ar fi plata pentru bagajele suplimentare, pentru a reduce interacțiunea neesențială la aeroport. În efortul de a limita răspândirea posibilelor infecţii, pasagerii sunt rugați să respecte noile reguli de distanțare fizică atât în ​​timpul îmbarcării, cât și al debarcării.

Deși filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,97% din virusuri și bacterii din aerul din cabină, echipajul, precum și pasagerii trebuie să poarte măști pe tot parcursul zborului. Echipajul de cabină va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager iar, pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanțarea locurilor între pasageri.

Wizz Air va continua programul său de curățenie zilnic strict, aeronavele fiind dezinfectate în timpul nopții, în conformitate cu indicațiile oficiale. Toate noile proceduri de siguranță pot fi urmărite în acest videoclip.

Comentarii

comentarii