Acasă Sport Women Rally Bosch Car Timișoara a reunit 60 de doamne și domnișoare...

Women Rally Bosch Car Timișoara a reunit 60 de doamne și domnișoare din 15 județe cu 48 de mașini

DISTRIBUIȚI

Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2021 a avut loc în acest weekend cu Trofeul Casa Auto Timișoara. Primul eveniment automobilistic din acest an, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor, a strâns pe lista de start peste 60 de concurente şi 48 de maşini, un număr record pentru etapa Women Rally desfășurată pentru al treilea an la rând în Timișoara.

Pasionatele de mașini s-au înscris din toată țara, mai exact din 15 județe, București, Harghita, Vaslui și Brăila fiind printre cele mai îndepărtate de orașul gazdă. Evenimentul a început vineri, 25 iunie, cu un briefing premergător concursului, unde organizatorii și participantele au discutat toate detaliile ce țin de regulament și program, pentru ca totul să se desfășoare impecabil.

Participantele au fost prezentate alături de mașinile lor în centrul orașului Timișoara, la startul festiv care a avut loc vineri seara în piața Iancu Huniade, începând cu ora 19:00. Tot s-a desfășurat premierea laureatelor ediṭiei 2020.

Concursul a avut loc efectiv sâmbătă, pe 26 iunie, începând cu ora 10:00, pe un traseu special amenajat la Shopping City Timișoara. Organizatorii le-au pregătit concurentelor atât viraje de viteză, cât și ace de păr sau șicane unde și-au demonstrat agilitatea la volan. Au fost două manșe de concurs în care concurentele au luat startul pe rând, fiind cronometrate la sutimi de secundă.

 

Comentarii

comentarii