Acasă Actualitate WPK Central European Academy Cancer Center și OncoHelp prezintă cele mai noi...

WPK Central European Academy Cancer Center și OncoHelp prezintă cele mai noi metode de tratare a cancerului în 2020, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

WPK Central European Academy Cancer Center din Viena și Asociația OncoHelp organizează seminarul ”Metode inovatoare de diagnosticare și tratare a cancerului în 2020”

Participarea este gratuită, iar prezentările sunt traduse în limba română.

Înscrierile se fac completând formularul de pe site-ul următor: http://www3.wpk.ro/cancerevent/

Cu o tradiție medicală datând din 1871, WIENER PRIVATKLINIK (WPK) este unul dintre cele mai mari spitale private din Austria și printre puținele din Europa care asigură cel mai nou tratament împotriva cancerului – IMUNOTERAPIA. Spitalul dispune de 145 de paturi, bloc operator cu 4 săli de operație, servicii de imagistică avansate, fiind singurul spital privat din Viena cu PET CT și medicină nucleară, fizioterapie și recuperare medicală la cele mai înalte standarde internaționale.

Datorită celor peste 30 de specialități medicale și celor peste 250 dintre cei mai renumiți medici vienezi, WPK asigură o abordare interdisciplinară, complexă și completă a fiecărui caz medical în parte. Spitalul WPK este foarte căutat și accesat de pacienți internaționali, astfel că anual aproximativ 3.000 de pacienți internaționali sunt diagnosticați și tratați aici, dintre care 26% sunt români. În anul 2018, peste 880 de pacienți români s-au adresat spitalului WPK din Viena pentru investigații și tratament, numărul dublându-se față de anul anterior.

Din 2016, Wiener Privatklinik are reprezentanță și în România, iar prin intermediul acesteia, pacienții care doresc să acceseze serviciile medicale ale Wiener Privatklinik pot obține informațiile necesare direct de la centrelor medicale din București și Timișoara.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau doriți să vă programați la spitalul Wiener Privatklinik din Viena, vă rugăm să sunați la 021/ 367 0206 (București) și 0786 730 404 (Timișoara) sau info@wpk.at.

Asociația OncoHelp

Asociația OncoHelp este o organizație non-guvernamentală, care, în cei 14 ani de activitate a dezvoltat numeroase servicii medicale oncologice necesare în diagnosticarea şi tratarea pacienţilor bolnavi de cancer. Fiind preocupați în permanență de îmbunătățirea serviciilor medicale și de dorința de a răspunde pozitiv tuturor solicitărilor venite din partea pacientului oncologic, am dezvoltat Centrul de Oncologie OncoHelp Timișoara, un spital cu un număr de 161 de paturi, din care 132 de paturi pentru spitalizare continuă și 29 de paturi pentru spitalizare de zi.

Fiind cel mai modern centru de oncologie din zona de vest a României, oferă servicii gratuite de cea mai înaltă calitate atât pacienților din județul Timiș cât și celor din județele învecinate. Paleta de servicii medicale oferite în cadrul Centrului de Oncologie OncoHelp cuprinde următoarele specialități: oncologie medicală, radioterapie, hematologie, îngrijiri paliative, endoscopie digestivă, cardiologie, diabet, nutriție și boli metabolice, imagistică medicală, medicină internă și consiliere psihologică. Informații suplimentare puteți găsi pe site-ul instituției: www.oncohelp.ro.

Comentarii

comentarii