Acasă Actualitate Ximena Muntean. 10 pentru medicină, lansare la Universitatea de Vest Timișoara

Ximena Muntean. 10 pentru medicină, lansare la Universitatea de Vest Timișoara

DISTRIBUIȚI

10 pentru medicină este cartea care va fi lansată, în data de 23 mai 2022, în sala 11 la Universitatea de Vest Timișoara, de la ora 15.00. Volumul este scris de Ximena Muntean.

Cartea 10 pentru Medicină se adresata tuturor celor care își doresc să urmeze cursurile Facultății de Medicină sau ale Facultății de Medicină Dentară și care, cu un buget minim, pot obține notă maximă.

Cartea reprezintă una dintre cele mai originale și interesante alternative de pregătire la anatomie și fiziologie; este un vademecum care înglobează – consistent și coerent – toate detaliile științifice necesare rezolvării subiectelor în scopul admiterii în învățământul superior medical.

De asemenea, ea își poate găsi utilitatea în rândul studenților înscriși la facultăți de profil, al elevilor de la școlile sanitare postliceale, al asistenților medicali și medicilor stagiari, al elevilor înscriși la licee cu profil teoretic.

Mărturisesc că redactarea acestei lucrări m-a solicitat la fel de mult că redactarea tezei de doctorat, publicată în una cu 10 ani. Structurată în 11 capitole și concepută pe baza programei și manualelor recomandate de facultățile de profil, cartea propune sintezele necesare admiterii candidaților la Facultatea de Medicină și la cea de Medicină Dentară din toate centrele universitare.

10 pentru Medicină nu este doar rezultatul unor căutări livrești, ci și rezultatul experienței didactice și profesionale, urmărind să asigure o coerentă a conținuturilor atât în plan sincronic, cât și în plan diacronic.

Cititorii acestei cărți sunt oameni inteligenți, cu multă determinare, conștienți că informația Înseamnă putere, și cine deține informația deține și puterea. Puterea de a face bine în jurul lor, așa cum doar ei vor putea să o facă: actualii candidați – viitorii medici.

Am convingerea că, în urmă parcurgerii sintezelor propuse, examenul de admitere la Medicină sau la Medicină Dentară nu va mai constitui o problema, ci o așteptată provocare, iar lucrarea își va dovedi utilitatea în atingerea performanței.

În redactarea acestei lucrări, am beneficiat de ajutorul binevoitor al unei echipe profesioniste din cadrul Editurii Didactice și Pedagogice București. Îmi exprim întreagă gratitudine pentru excelență colaborare și, totodată, adresez calde mulțumiri întregului colectiv redacțional – explică Ximena Muntean.

 

Comentarii

comentarii